18.3.2014

Helppo ja nopea suklaakakku?





Luki ohjeessa. Minulla meni tämän tekemiseen kolme päivää. Yleensä on kyllä onnistunut ekalla kertaa. Kun ensimmäinen meni pilalle, syytin miestä - pidit sitä liian kauan uunissa, otitko muka pois silloin kun pyysin? Olisinkohan ite öysännyt liikaa jauhoja? Seuraavana päivänä uhmasin kohtaloa ja päätin tehdä uudestaan. Henkseleitä paukutellen lähdin uuteen taistoon - katos näin se kuuluu tehdä, kohta saadaan herkkua! Annas ku mä vahdin ettei mene taas piloille. No varmaan arvaatte jo tässä vaiheessa, että ei olis kannattanut paukutella niitä henkseleitä. Seuraavana aamuna kun avasin mikron löytyi sieltä kakkuun kuuluvat 100g voita. Kummakos tuo kun oli kovaa ja littanaa. Ei ollut kaakaon vika, niin kuin uhosin. 

Kolmantena päivänä tein kaikessa hiljaisuudessa taas uuden kakun.

Kuumenna uuni 175c. Sulata voi ja anna sen jäähtyä. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita loput kuivat aineet keskenään ja hämmennä munasokerivaahtoon. Lisää lopuksi voisula. Paista kakkua noin. 15min. Kakun kuuluu olla matala, pinnalta rapea ja sisältä tahmea.





10 kommenttia:

  1. Oiii! Tää kuullostaa tosi hyvältä, täytynee pistää kokeiluun! ^_^


    ❤: Lotta / My Happybubble

    VastaaPoista
  2. Hih...ihana juttu...noinkin sitä voi käydä...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näköjään :D Kovin se vaan tuntui uskomattomalta, että voi mokata näin yksinkertaisen ohjeen ja monesti.

      Poista
  3. Näyttää hyvältä, otan reseptin talteen ja toivon onnistuvani ekalla kerralla, jos hätävaraksi leivon vieraiden ollessa jo tulossa niinkun mulla on vähän tapana… :)

    VastaaPoista
  4. Tämä postaus kyllä piristi mun aamua täs kahvia ja perinteistä kaurapuuroa naamariin lastatessa :)

    VastaaPoista
  5. tein itse samalla ohjeella ja kakkuni oli myös hetken liian kauan, ei ollut sisältä ihanan tahmeaa, mutta hyvää silti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kehvana! Ensi kerralla nappaat sen sitten aikaisemmin pois:)

      Poista


Kiitos viestistäsi!