4.3.2016

Kiinnostaako raksa, huvittaako remppa? Arvonta.




EDIT: ARVONTA ON PÄÄTTYNYT ja voittajille on ilmoitettu.
Liput lähtivät Meiju Vihermäelle ja Ulla-Maija Aartolalle, onnea!

Rakentaminen, remontoiminen, sisustaminen ja piha siinä useampikin aihe jonka ympärillä itse tulen pyörimään tiiviisti tulevana vuonna. Rakennusmessuille on päästävä, se on nimittäin muutamakin askarruttava asia tässä projektissa vielä. 

Onko sinulla meneillää jotain mihin itse kaipaisit messuilta inspiraatiota tai apua? Mikä sinua kiinnostaisi Rakennusmessuilla? Vastaappa alle, niin arpasen kaksi kahden hengen lippupakettia Jyväskylässä 18.-20.3. järjestettäville messuille.
Aikaa osallistumiseen on 10.3. saakka. Voittajan ilmoitan 11.3, joten jätäthän kommenttiin myös sähköpostiosoitteen josta tavoitan sinut. 


 


13 kommenttia:

  1. Kesällä alkaa talonrakennus ja kaikki materiaalit vielä ihan auki eli inspistä kaivataan!

    VastaaPoista
  2. Keittiöremontti juuri saatu päätökseen, mutta kylpyhuone kaipaisi kipeästi kohennusta. Messuilta saattaisi löytyä inspiraatiota tähän hommaan.

    VastaaPoista
  3. Kohta pitäisi aloittaa 1800-luvulla rakennetun talon remppa, eli kaikkeen mahdolliseen siihen liittyvään olisi tieto ja vinkit tarpeen. kummituselain156 (a) gmail.com

    VastaaPoista
  4. Me rakennettiin 6vuotta sitten koti, joka on käynyt nyt pieneksi kahden lapsen myötä. Alue on huippu niin ei haluttais aloittaa alusta kokonaan vaan ollaan pyöritelty ajatusta laajentamisesta.
    meiju.vihermaki@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Meillä on kohtuullisen uusi (4 vuotta vanha) koti, mutta rakennuskuume vaivaa. Just puhuttiin, että messuille vois mennä uusia tuulia haistelemaan! tiina.ylisirnio@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Remontti meneillään, eli sinne vinkkejä hakisin :)

    tirpe (ät) hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Pientä remppaa menossa ja tulossa ja talonrakennusprojektiakin parin vuoden sisällä. Kiinnostavia juttuja löytyisi siis varmasti vaikka millä mitalla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja sähköposti oli kalmakoru@gmail.com

      Poista
  8. Olemme asuneet rintamamiestalossa 22 vuotta ("maailmanympärysmatka" on yhä kesken), ja nyt löysin lisäksi potentiaalisen mökkiprojektin: punatiiltä ja rapattua seinää, holvikellari ja villiintynyt piha....

    ullamaijaaartola(a)sci.fi

    VastaaPoista
  9. Remontoiminen ei ole nyt ajankohtaista, mutta sisustamiseen kaipailisin vinkkejä. Jotenkin olisi kiva uudistaa kotia.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  10. Kovasti olisi intoa päästä messuille katsastamaan piha ja terassi ideoita.
    Tuija.sieppi@jkl.fi

    VastaaPoista
  11. Piha,terassit ja uudet sisustus ideat kiinnostaa !
    sanniso@icloud.com

    VastaaPoista
  12. Kiitps lipuista, ajelin perjantaina messuilla

    VastaaPoista


Kiitos viestistäsi!