3.6.2013

Ihan pihalla.

On istuteltu kukkia, lapsikin sai omat ruukut kierrätyskeskuksesta. On uitu ammeessa ja järvessä tai siis lapsi on. Jäätelöäkin on mennyt, enimmäkseen lapsen suuhun. Minähän se olen herkkulakossa. On kasvateltu punkkia taipeessa, lapsen sellaisessa ja minä olen panikoinut borrelioosin mahdollisuudesta. On riekuttu ulkona niin, että on pää täynnä pisamia, minulla. Sillä välin kun 2-vuotias on nukkunut päiväunia, äitinsä on hionut, maalannut ja virkannut. Luulisi, että sitä saisi hien näillä keleillä muutenkin pintaan.

6 kommenttia:

 1. Nättejä pikkuruukkuja! Toivottavasti ei saa lapsi sitä tartuntaa, punkit on pelottavia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruukut on kyllä söpöjä, saas nähdä miten pieni viherpeukalo saa kukat pidettyä hengissä. On ne punkit kyllä sellaisia epeleitä, ettei niiden kaveri kyllä haluaisi olla.

   Poista
 2. Hui punkki :O, Ihme, etten ole vielä koskaan törmännyt moiseen, vaikka naapurin lapsilta on löytyi viime kesänä useampiakin!

  Mäkin raahasin eilen ammeen takapihalle, ihanaa viilennystä muksulle helteellä. Onpa herkullisen värisiä kukkia (ja ruukkuja)! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Meidän naapustossa oli yhdellä lapsella ollut reilut parikymmentä punkkia viime kesänä. YH! Pienimpiä onkin jo niin vaikea havaita, että saavat aterioida rauhassa itsensä pullukoiksi, ennen kuin lähtö tulee.

   Poista
 3. Miten sitä aina keksiikin, että silloin kun mittari hipoo varjossa sellaisia lukemia jolloin kuuluisi vaan maata ja syödä sitä jätskiä, on pakko just alkaa huhkimaan ja rehaamaan....Tuttu tunne meinaan täällä.
  Kivalta kuulostaa teidän kesäinen elämänmeno tuota punkkipirulaista lukuun ottamatta.

  VastaaPoista


Kiitos viestistäsi!