30.7.2015

Paperiaskartelua












Taittelimme kesäkemuilla paperisia maljakon päällisiä. Ohjeessa oli jopa tuikku upotettu lasipurkissa näiden sisään, itse olen sen verran varovaista sorttia, että en kuitenkaan moista suosittele. Yhteen teokseen menee yksi A4 -kokoinen paperi, liian paksusta kartongista ei kannata lähteä taittelemaan -ei tuu siistiä. Normaali paperikin voi olla ihan passeli paksuudeltaan. Paperin lisäksi tarvitset sakset, viivoittimen, neulan, kynän ja kaksipuoleista teippiä. Alkuun ohjeet saattavat vaikuttaa monimutkaiselta, mutta kunhan vauhtiin pääset niin johan helpottaa. Jos hermot meinaavat loppua kesken työn, niin puolikkaasta A4:sesta voit tehdä esimerkiki kahdeksannessa kuvassa näkyvän roikotettavan koristeen. 

Ohjeen taitteluihin löydät täältä

Paperituotteet saatu Harjun Paperista bloginäkyvyyttä vastaan.
Instagram @harjunpaperi
Fecebook >>





4 kommenttia:

 1. Tällaiset paperiaskartelut on kyllä kauniita ja kivoja. Aluksi aina tuntuu mahdottomalta tajuta ohjetta, mutta sitten, kun homma alkaa sujua, tuntee hetkellisesti itsensä tosi fiksuksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D totta! Harvoin se ainakaan itsellä tuo fiilis kauaa kestää :D

   Poista
 2. Hienoja! Olen joskus yrittänyt tehdä mutta ei ole kantti kestänyt... Ihan kamalaa touhua vaikka näyttää suht yksinkertaiselta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa olla, että on taittelu itsellänikin joskus muuttunut enemmänkin rypistelyksi :D

   Poista


Kiitos viestistäsi!