19.5.2012

Tämä hella ei tilaa vie!


Vuosia sitten ostin Etolasta läjän mustaa kontaktimuovia, aikoinaan ystäväni askarteli siitä meille seinänkokoisen taideteoksen. Ylijäämille on viime aikoina löytynyt yhtä jos toistakin käyttöä. Aikomukseni on ollut ostaa tyttärelleni Brion valkoinen hella, mutta tilanpuutteen vuoksi se on jäänyt. Lapsen huoneessa kirjahyllyä siivotessani se sitten välähti, tässähän olisi hyvä tila keittolevylle! Levyillä on sittemmin keittynyt monenlaista soppaa ja keitosta.


lastenhuone

lastenhuone


kontaktimuovi: Etola, kattila: kirpputori, jakkara: lapsuudenkoti.


9 kommenttia:

 1. Huippu idea! Käy ihmeessä jakaas toi Ikea hackers sivulla http://www.ikeahackers.net/ (eiks toi hyllykkö oo kuitenkin ikean expedit? jos ei, ni sitte ei mitään :D). Saa hyvän idean jakoon kun linkkaa sen sinne...jos siis haluat jakaa sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tattista! Hylly on juurikin se. Onhan tuolla sivulla tullut käytyä, mutta eipä tullut mieleen. Kiitos vinkkauksesta, käyn pistääs jakoon! Taidanpa samaan rumbaan laittaa sun blogin jakoon tohon sivupalkkiin :)

   Poista
 2. What a clever inventive idea! I saw you at Ikea Hacker, I can't understand your blog sorry ;) I'm going to file away your idea for future reference. Thanks for sharing!

  VastaaPoista
 3. Kiitos mahtavasta ideasta, säästän kans tulevaisuuteen mielessä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kiva että, idea ilahduttaa muitakin kuin meitä!

   Poista
 4. Täähän on ihan mahtava idea! Kiitos. Ikea Hackerin kautta löysin. Hieno blogi sulla =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva että löysit tänne, tervetuloa toistekkin! Hellalla on nykään kaverinaan myös uuni. Siitä kuvia mm. täällä: http://pariovea.blogspot.fi/2012/08/tama-hella-ei-tilaa-vie-osa-2.html

   Poista


Kiitos viestistäsi!