15.7.2013

DIY Lukutoukalle

  
Välillä tulee luettua enemmän, välillä vähemmän. Mutta yksi asia on pysynyt vakiona: kirjanmerkki puuttuu. Vaikka minusta on ihanaa, että kirja on luetun näköinen: sivut hiirenkorvilla, teetahroilla ja kannet vääntyneinä, onhan se merkki ihan kätevä omistaa. Tässä kolme eritavalla ja eri materiaalista valmistettua tupsukkaa. Ensimmäinen on tehty kiertämällä lankaa paketin päälle. Yläosaan on jätetty langanpätkä solmimista varten. Kun kerroksia on tarpeeksi, poista kierrokset paketin päältä ja solmi tupsu. Tämän jälkeen voit kiinnittää mustavalkoisen osan rihmaamalla. Leikkaa viimeiseksi tupsun päät auki. Rihmausohjeen, sekä ohjeita pallotupsun tekoon löydät TÄÄLTÄ. Nahkatupsuun tarvitset noin 7 x 14cm kokoisen nahkapalan, jonka alareunaan leikkaat lovia. Tämän jälkeen liimaat toiseen päähän nahkanauhan ja kieputat palan rullalle.
12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, nyt se olisi vaan löydettävä jostain kirja (tai kolme) luettavaksi :)

   Poista
 2. Ihan superkivoja! Jos voisin neulomiseltani lukea kirjoja, niin tämmöset haluaisin omaan kirjaani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta, sinulta varmasti löytyy joku neulekirja, josta merkata lemppari ohjeen kohta ;)

   Poista
 3. Tämä oli paras Diy-juttu jonka olen löytänyt pitkästä aikaa! Ihana idea vaikka tuliaisiksi pienelle koululaiselle jälleen arjen alettua :) Tai miksei muillekin tietysti :) Kiitos kun jaoit tämän. Yksinkertaista ja helppoa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jutta, onpa kiva kuulla:) Ihana idea viedä pienelle koululaiselle tuliaisiksi!

   Poista
 4. ihana tuo ensimmäinen! ♥ Pitää varmasti etsiä tuon väristä lankaa, oli niin kivan kesäinen ja kaunis. (Onneksi puuttuukin kirjanmerkki, en varmaan näitä DIY- juttuja muuten olisi katsellut!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Rautakaupasta olen itse kyseisen nyörin löytänyt. Siellä on aika ärtsyt värivalikoimat :)

   Poista


Kiitos viestistäsi!