9.7.2012

Hepo hirnahtaa-aa


Nappi on oppinut laulamaan ih-hah-haata, ja tämän uudistuneen heposen selästä kehtaa kyllä laulaa luikauttaa!Vastaaviin uudistuksiin olen törmännyt muuallakin, mm. Varpusen blogissa.
//K

4 kommenttia:

 1. Voi ei miten ihana, aivan mahtava!!! Mistähän mä löytäisin tollasen vanhan heposen, meiän pikkuneitikin haluu uusiohepan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ida-Antonia! Käys kurkkaa huuto.netistä, siellä olen ainakin minä moisiin törmännyt :)

   Poista
 2. Lähes vuoden vanha heppaprojektisi jo on, mutta löysin vasta nyt kun on meillä ajankohtainen. Ehtisitkö kertoa vähän toteutuksesta? Meille muuttaa tänään kyseisen heposen sisarus, ja tarkoitus olisi maalailla se sisustukseen sopivaksi. Mustaa ja valkoista, ehkäpä harmaata tai beigeä. Tai molempia.
  Pitikö pohja hioa? Mitä maaleja käytit? Puritko osiin ennen maalausta? Miten saisi näppärimmin kuviot tehtyä? Jossain oli kai käytetty kalvosablonaa, jossain taas piirretty lyijykynällä. Miten sinä onnistuit? Tulos on tosi hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Oman heppani purin osiin ja hioin pintaa aavistuksen ennen maalausta (ihan vain sen verran että pinta hieman karheni). Maalaukseen käytin Tikkurilan Helmi kalustemaalia. Vihreät on maalattu Sinellistä ostetulla akryylimaalilla. Kuviot jäljensin voipaperiin ja leikkasin siitä sabluunan. Sabluunaa ja pientä sientä apuna käyttäen tuputin kuviot takaisin hevoseen. Mukavia maalaus hetkiä, siitä tulee varmasti upea :)!

   Poista


Kiitos viestistäsi!