4.9.2012

Auts!


Nyt on kuulkaas hartiat ja sormet pahemmanlaatuisessa virkkausjuntturassa, mutta ei se mitään, lopputuloksen ihailu lievittää särkyä! Alkuperäinen idea oli tehdä matto Muita Ihania -blogin vilttiä mukaillen, mutta lopputuloksesta tulikin tällainen:


Matto on koottu isoäidinneliöistä, joiden koko on 21x21cm. Neliöt tein kolmella kierroksella. Kudetta meni n.1,5 kg per väri. Ensin virkataan neliöt, sitten parsitaan huomaamattomalla langalla yhteen ja lopuksi siistitään reunat matonkuteella.//K

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Nyt on virkkuut virkattu taas hetkeksi:D

   Poista
 2. Kiva! Blogissani on sinulle tunnustus! Käyhän poimimassa mukaasi! :)

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoinen blogi teillä!
  Klikkasin itseni oitis lukijaksi.
  Tein isoäidinneliöistä juuri sängyn päätyyn tai jalkopäähän alus-päällys-peiton. Siitä blogissani viimeisin postaus. Olinkin tietämättäni ihan ajan hermolla ;-D en ollut meinaan nähnyt isoäidinneliöistä tehtyjä mattoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa lukijaksi! Täytyypä tulla vierailulle:)

   Poista
 4. Marikin tykkää tekeleestä kovasti. Aikamoinen työ.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Hetkeen ei kyllä kajahtanut suusta: ei ooo mitään tekemistä;)

   Poista
 5. Aivan valtavan ihana matto! Värit ovat suorastaan rakkautta! :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköistä! Saanko kysyä, mikä mahtaa olla tuon harmaan seinän sävykoodi? Olohuoneessa teillä myös mukavan näköinen harmaa, mutta se taitaa olla lastenhuonetta vaaleampi?

  VastaaPoista
 7. Hei. Lastenhuoneessa oleva harmaa on tapettia. Se on hopeahko ja hieman kiiltäväpintainen. Ostettu aikoinaan Kodin Terrasta. Valitettavasti tapetin nimeä en enää muista.
  Olohuoneen seinä on kyllä vaaleampi kuin lastenhuoneen, se on maalattu Teknoksen Trend 7 seinämaalilla, jonka sävy on IN2-NCS-S1502R. Toivottavasti vastauksesta oli apua :)

  VastaaPoista


Kiitos viestistäsi!