28.2.2013

Valmista.


Ringi sai värikseen "uhkarohkeasti" valkoisen. Kehikko on spray-maalattu kiiltävällä valkoisella, hyllyt maalattu Helmen kiiltävällä valkoisella kalustemaalilla. Hyllyn taustalla komeilee asuntomme lemppari inhokkini: liian romanttinen tapetti.

Opetin kaksivuotiasta haistelemaan kukkia. Käytin erheellisesti lausetta; nam kuinka tuoksuu hyvälle! Seurauksena on se, että lapsi ensin haistaa kukkaa ja sen perään nuolaisee ja huutaa NaaaM! Kerroin myöskin hänelle ajastaan minun mahassani. Nyt kuulenkin neidin yhtenään puhuvan siitä pienestä vauvasta, joka on äidin masussa. Siinä sitä on selitettävää muille kuulijoille.

 

14 kommenttia:

 1. Onpas moni nyt laittanut päivityksiä kyseisestä hyllystä. Hauska sattuma. Se on kyllä hieno. Sopii teille tosi hyvin. :)

  VastaaPoista
 2. Valkoinen on aina varma ja hyvä valinta :)
  Vau miten hienon siitä sait. Eläköön kirpputorit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hear hear! Kiitos, ei mene vikaan kun valkoisen valitsee. Saa nähdä kuinka maali kestää rungossa ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ja pihin sydäntä lämmittää hinta! Kyllä se vielä käyttöiässä kostautuu :)

   Poista
 4. Siitä tuli hieno! Mulle on tulossa just nuita äitiltä kaksin kappalein. :) Kauhisteli kun olin tilannut pocketit ja tuumas et vintillä on nuita "valeringejä" ihan vapaana ja aiko kiikuttaa ne meille. (: Joten voi olla että sama homma täällä nuitten maalauksien kanssa. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi äitit on parhaita! Ne kun tajuavat vielä säilöäkkin kaikki vanhat vintille, eikä polttaa roviolla, niin kuin isät (ainakin meidän.)

   Poista
 5. Ihana 2-v :) Ne ovat kyllä mainioita, nuo pienokaiset. Minä selitin meidän lapselle tässä taannoin, että appelsiinista puristetussa mehussa on paljon hyviä aineita ja vitamiineja ja lapsi toisti sen sitten, että mehussa on paljon pesuaineita.

  VastaaPoista


Kiitos viestistäsi!