3.4.2013

Huhtikuussa humahtaa


Taas pääsi rustaamaan liitutauluun uudet numerot kuukauden vaihtumisen seurauksena. Tällä kertaa käytin Granitista ostamaani vesiliukoista whiteboard -kynää, joka on tarkoitettu "liukkaille pinnoille" lasi, peili, muovi yms. Hyvin se tuntuu myös liitutauluun tarttuvan ja märällä rätillä saa poiskin. Tällä voisi antaa lapsen piirrellä vaikka ikkunaan, on nääs nekin vielä pesemättä. Eikös se siitepölyaikakin kohta ala, tekee pian turhaa työtä.

Ps: kohta pyöräytetään arvonta käyntiin, joten pysyhän kuulolla!

11 kommenttia:

 1. Epäreilua, sun huhtikuussa on yksi päivä enemmän kuin mun. En ala!

  Ihan koti, ihania kuvia, ihanan inspiroiva blogi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsih :D kesä- ja heinäkuussa näitä lisäpäiviä vasta onkin! Kiitos kauniista sanoistasi :)

   Poista
 2. Tuollainen liitutaulu oiskin kätsä keittiöön :) Ja ihanan nappulanko bongasin tuolta tasolta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kätevä ja ihan oikein sinä bongasit, nappulahan se siellä :)

   Poista
 3. Heih mikä on tuo ihana vaaleanpunainen himmeli taustalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Himmelin olen jouluna taiteillut washi-teipistä seinään. En ole vieläkään raaskinut ottaa pois, ehkä olisi jo sen aika:)

   Poista
  2. Samaa olen tuskaillut.. meillä on lapsen huoneessa pilleistä tehty himmeli. Ollut marraskuusta asti. No nyt se on nimetty keväthimmeliksi. Ja kohta se on vappuhimmeli..juhannushimmeli.. :D

   Poista
  3. Maria, oon ratkaissut jouluvalojen poisto-ongelman samoin; ensin niistä tuli talvivalot, nykyisellään niitä kutsuttakoon ihan vaan valoiksi. Eivät sentään ole välkkyvää taikka helkkyvää mallia, nätit kirkasvaloiset pallot vain. Ja himmelit ovat sitäpaitsi ihania, miksi piilottaa kauniit asiat vain siksi, ettei "nyt ole se aika vuodesta"?

   Poista
  4. Maria & neenee: Käytännöllinen on kyllä tämä teidän ajattelutapa. Ei tarvii jossitella yhtään et poistaisko vaikoeikö. Antaa olla ja kutsuu sitä muuksi. Himmelihän vois olla vaikka mobilekin, varsinkin jos olisi vauva taloudessa:)

   Poista
 4. Tuollainen tussi pitää saada. Mutta eikös Granit ollutkin avaamassa Helsinkiin toukokuussa? Odotan innolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin olen kuullut minäkin. Eipä sitä tiedä, jos vaikka joku marketin ihan normi whiteboard tussikin toimis vastaavasti?

   Poista


Kiitos viestistäsi!