6.4.2013

Nuorena finnitkin on kauniinpia.


 
 

 
 
 
 
Tulppaanit alkavat haisemaan vanhetessaan, mutta ei se ole helppoa meillä ihmisilläkään. Jos nyt ei aleta haisemaan niin kyllä mekin nuukahdamme. Vaikka en luokittelisi itseäni vielä kovinkaan vanhaksi on muutoksia havaittu, otetaan nyt esimerkiksi finnit.  Minulla on ollut aina aika hyvä iho, mutta kun siihen jotain tulee, niin se kyllä näkyykin. Lukioaikoina kanssaopiskelija kysyi minulta olenko ottanut nenäkorun. En tiedä kumpaa hävetti enemmän kysyjää vai minua kun kerroin sen olevan vain finni. Viime kesänä yritin epätoivoisesti peittää leuassa jollottavaa paisetta ja tokaisin kaverilleni, että ei se tämä finnin pirulainen peity sitten millään. Kaveri tuumasi; ai mä luulin että siinä oli herpes. Että semmosta. Mitähän kymmenen vuoden päästä? Syylä? Kasvain?
6 kommenttia:

 1. Hui toivottavasti ei kasvain! Juuri tänään ihmettelin peilin edessä, miksei tytön syntymän jälkeen ilmaantuneita silmäpusseja enää saa millään pois..? Paitsi ehkä yhdellä Viron reissulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama on huomattu, ei lähde pussit eikä rypyt enää! Jos olisi kaksi lasta olisiko rypyt ja pussitkin kaksi kertaa pahempia?

   Poista
 2. hah heh, sori kun alkoi naurattamaan, kauniita kuvia,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se minuakin nyt naurattaa, kunnes seuraava kerta koittaa ;D

   Poista
 3. Anteeksi, naurattaa näin aamun ratoksi. Älä huoli, kyllä se siitä!

  Itseäni taasen ärsyttää, etten ole saanut vieläkään hyvää ihoa, vaikka olen jo 33-v. Että tulee sitten vielä ryppyjä huonon ihon päälle. Oletin, että saisin sen seesteisen vaiheen näppyjen ja ryppyjen välissä, mutta vielä mitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa vuosikertaa taidetaan olla. Saa seesteisen vaiheen kyllä unohtaa täälläkin. Sit vaan odottelemaan niitä vaihdevuosia :D

   Poista


Kiitos viestistäsi!