27.4.2013

Ponjuuur

Reilun viikon päästä meikä ja muutama muu emäntä hyppää siipien päälle ja surauttaa Parriissiin,  en malta odottaa! Jos siellä puolella ruutua on kokeneita Pariisin matkaajia kertokaa toki mitä ei kannata jättää tekemättä tai näkemättä! Reilu parisen viikkoa siten katkoin takapihan kirsikkapuustamme oksia sisälle. Elin siinä uskossa, että se pykäsee lehdet ja kauniit kukkaset aikansa kun lämmittelee. No, taitaa olla pihallakin puu enemmän silmuilla kuin sisällä. Kertokaapas hortonomit, missä vika? Aloitin tänään Pariisi-fiilistelyn Pirkan macaroneilla. On ne kauniita ja hyviäkin, eritoten pistaasi ja vanilja. Mutta en menis väittämään että nämä ladureet peittoaa!

18 kommenttia:

 1. Oi, ihanaa! Kivaa reissua! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Paketti on muuten toimitettu postiin torstaina, eli jos ei ole vielä saapunut, luulisi maanantaina olevan teidän huudeilla:)

   Poista
 2. Oi ihana mitä kuvia, mitkä värit ja mitä herkkuja! Slurps! :P

  VastaaPoista
 3. No hei, me lähdetään sinne koko perheen voimin tulevana keskiviikkona! Hauskaa reissua teille ja meille!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa reissua! Oon kade. Taidan kipasta hakee myös noita macaroneja, fiilistelen niillä sitten minäkin. Monet on kehunu noita, mutten koskaan muista ostaa niitä kotiin saakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kipaiseppa ihmeessä. Kyllä ne maistamisen arvoisia on, ja kauniitakin vielä.

   Poista
 5. Kerrassaan herkullisia värejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja että kehtaavatkin nuo syötävätkin värjätä niin houkutteleviksi! Suistavat heikon ihmisen herkutteluun :)

   Poista
 6. Kuulostaapa ihanalta :) mahtavaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aNNa! Toivotaan että lento on kuopaton ja ilma aurinkoinen:)

   Poista
 7. Aivan ihanat värit teidän kodissa!

  VastaaPoista
 8. Kaikki te nyt Pariisiin menette! :) BLogisiskoni Piia lähti tänään sinne. No joo, olen minäkin siellä käynyt monesti, viimeksi viime keväänä, mutta kiva olisi taas mennä. Pariisissahan noita macaroonseja saa jopa Mäkkäristä!

  Vinkkejä? Nauti tunnelmasta,kahviloista ja shampanjasta. Käy katsomassa Louvre ainakin ulkoa, Eiffel-torni ainakin iltavalaistuksessa ja Sacre Coerin maisemat.

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän sattui hauskasti! Mä otan näistä vinkeistä vaarin. Pariisissa on kaikki vähän hienonpaa, jopa Mäkkärit :D

   Poista
 9. Hei ja terkkuja täältä hotellista! Ota kaikenlaisia vaatteita ja sateenvarjo mukaan! Sää on vaihdellut paljon! Tänään se on onneksi suurimmaksi osaksi suosinut, mutta eilen satoi paljon.

  PS: täällä on ihkua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti vinkistä! Kai se on mentävä sillä mentaliteetillä että mielummin liikaa kuin liian vähän vaatetta:) Nauttikaa, ja niin te varmasti teettekin :)

   Poista


Kiitos viestistäsi!