31.5.2013

Kolmatta kertaa


 
 


Tämä kello on saanut tuta nahoissaan ailahtelevan omistajansa tuunailut, nyt jo kolmatta kertaa. Ensin vähän maalattiin, sitten poistui lasi ja raamit, nyt piristettiin teipillä. Seuraavaksi sitten nyppäistään teipit pois ja ostetaan uudet viisarit ja suhitaan vähän maalia pintaa. Vai ostaisikohan jo ihan uuden?
 
Viime aikoina on tullut kierreltyä ahkerasti kirpputoreja ja kierrätyskeskuksia. Viime kierrätyskeskus käynniltä palasin takaisin pussi täynnä tavaraa. Kartutin mm. kukkasiili kokoelmaani kahdella mokomalla.
7 kommenttia:

 1. Hienoa vanhan hyödyntämistä :)

  VastaaPoista
 2. Hei. Olen jo jonkun aikaa lueskellut blogiasi. Se on aivan mahtava. Itselläni kun ei oikein luovuuden kukka kuki niin tein tyttärelleni sinun innoittamana mobilen. Mutta haluaisin tietää mistä olet hankkinut mustaa kontaktimuovia, onko sitä mahdollista saada muissakin väreissä ja mistä on kaikki nuo kivat pastellisävyiset teipit? -Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Laura, kiitos kommentistasi. Kiva kuulla, että olet saanut inspiraatiota blogistani :).

   Mustaa, valkoista ja maitolasimaista kontaktimuovia (D-c-fixiä) olen ostanut Etolasta. Ainakin viimeksi käydessäni sitä myytiin vielä useassa eri värissä. Taitaa löytyä mm. myös joidenkin kaupunkien Prismoista, Bauhausseista ja Kodin Terroista. Pastellinsävyiset (pinkki, minttu ja koralli) kontaktimuovit olen ostanut Sokokselta. Ohuita Washi-teippejä löytyy pienistä erikoisliikkeistä tai askartelukaupoista. Niitä voit tilata myös netistä, esimerkiksi Teippitarhalta.

   Mukavaa viikkoa!

   Poista
 3. oi minusta on niin ihanaa kun ihmiset viitsivät jakaa askartelu ja sisustus ideoitaan. löysin blogisi (muistaakseni se oli kaks plussan lehtijuttu)ja innostuin oitis siitä teidän lastenhuoneen hella/uuni ideasta,että niinkin helposti saa kivan leikki keittiön, kunhan tuo keittä ja tuolta vielä pikkuisen kasvaa(ikää vasta pari kk;))
  pitää vaan jostain täältä päin nyt vaan löytää nuo kaupat mistä noita sais, asutaan joensuun lähellä. -Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset ne kasvaa vähän salaa ja yllättäen. Ei aikaakaan kun on jo hella kuumana :). Itse asun Keski-Suomessa, joten vaikea sanoa mikä olisi teille lähin kauppa. Toivottavasti löydät etsimäsi. Hyvää kesää :)

   Poista
  2. kiitos, sitä samaa :)

   Poista


Kiitos viestistäsi!