17.5.2013

Pettymys
On mielenkiintoista seurata blogin tilastoista millä hakusanoilla blogiini löydetään. Tovi sitten tein imetystyynyn ja sen jälkeen on tilastot nousseet hakusanalla tissi. Mahtaa hakijalle tulla karvas pettymys kun linkin takaa ei paljastukkaan yhden yhtä lolloparia. Kjeh! Oikein jos hävyttömäksi heittäytyisi, niin voisi laittaa postauksen otsikoksi jotain härskiä ja katsoa kuinka käy. Mutta se olisi jo julmaa se! Mites teillä kanssa bloggaajat, löytyykö liikenteen lähteistä yllättäviä avainsanoja?

8 kommenttia:

 1. hehheee! oman blogini osalle on käynyt vähän samankaltainen haku, jossa etsittiin jotain päiväkahviseuraa tms. otin joskus yli kolme vuotta sitten kuvan, jossa kaksi leikkipupua istuu kahvikuppien äärellä ja otsikoin sen jotenkin sopivasti. kyllä nauratti ajatella, jos joku vaikka oikeasti meni katsomaan sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsih! Ai että mä haluaisin nähdä sellaisen listan missä olis kaikki hulluimmat lauseet mitä hakukoneisiin kirjoitetaan. Muuta vitsikirjaa en enää sit kaipaisikaan:D

   Poista
 2. mulla ei kyllä ole ollut vielä yhtään hassua hakusanaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä se tämä mikään häävi meriitti ole, että tissi sanalla tulee kävijöitä :D

   Poista
 3. "Ei pääse potkukelkalla" on ehdoton suosikki, jota ihmettelen edelleen, että mikähän on ollut googlettamisen lähtökohtana siinä hädässä. Myös "herkuttelupäivä" antaa tasaisesti iskemiä, ja siinäkin tapauksessa mieleen juolahtaa, eikö ihmiset osaa herkutella ilman apua? Joka tapauksessa toi tissi on aika kovis! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pääse potkukelkalla, VOI POJAT :D!! Oikein voi aistia miten kova hädän on täytynyt olla. Hyvä pointti toi herkuttelu :D Kyllä nämä tissin peittoaa!

   Poista


Kiitos viestistäsi!