9.6.2013

Reviirin merkkaustaOlohuoneeseen on kaipailtu jo pidemmän aikaa uutta kevyempää ja helpompi hoitoisempaa mattoa. Jos ihan yksinäni, muista välittämättä olisin saanut tehdä päätökseni, olisin ostanut Alvine Rutan. Tai jonkun mustavalkoisen maton. Mutta se on parisuhteessa kuulemma ihan suositeltavaa ottaa sen toisenkin mielipide huomioon? Ainakin joskus. Mikään villamatto ei miehen "herkille" varpaille sopinut ja mustavalkoisuus lyötiin laudalta myöskin. Muutamaa mattoa mallaillessa, kuivaksi opetteleva tyttäreni merkkasi tämän harmaan maton ureallaan. Siinä oli turha enää miettiä,  otetaanko matto vai ei. Virtsasta viis, on se ainakin pehmeä, helppohoitoinen, mukavan harmaa ja pohjassa kehaistiin, että valmistettu ihan ilman lapsityövoimaa.

20 kommenttia:

 1. Heh he :D ehkä hauskin maton valinta kriteeri ever!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun kuulin: äiti, pissa tippui, oho! Kieltämättä hieman jännitti mennä katsomaan, että mille matolle se tuli :D

   Poista
 2. No sehän meni kätevästi, että tytär päätti teidän puolesta mikä matto jää.
  Onpas teillä kaunista, mattokin istuu hyvin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Oikein tyytyväinen olen vaikkei se valintatilaisuus ihan putkeen mennytkään :)

   Poista
 3. Kaunis matto.Ja tytär helpotti sopivasti päätöksen tekoa :) Onpa meillä joskus tullut sitä isompaakin asiaa valkoiselle matolle...että harmaa varmaan ihan hyvä valinta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AUTS ja vielä valkoiselle. Osanottoni! Luulen kans, että tää harmaa osoittautuu vielä hyväksi valinnaksi lapsiperheelle :)

   Poista
 4. Matto ainakin sopii olohuoneeseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Onneksi pissasi juuri tälle matolle, eikä sille vähiten mieluisalle :)

   Poista
 5. Eksyin googlen kautta tänne, ihania kuvia blogi täynnä! Jäin heti lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Lämpimästi tervetuloa Maria, mukava kun löysit tänne :)

   Poista
 6. Hehheee. Vahinkoja sattuu :) Ja se on kaunis matto! Ja lisäksi voisin mainita, että se mustavalkoinen ei toimikaan ihan täydellisesti, ainakaan meillä. Valkoisessa on nyt kahden vuoden käytön jälkeen sellaisia tahroja, jotka eivät lähde pesulassakaan pois. Harmi! Teetin maton anopin tuttavalla ja se on kyllä muuten ihana. Taidan yrittää vielä perinteisellä matonpesupaikalla - jos vaikka juuriharja saisi lian irti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Valkoiset on kyllä kauniita, mutta vähän hankalia käytössä. Meillä on makuuhuoneessa valkoinen matto, tai siis oli valkoinen.. Tsemppiä juuriharja karkeloihin!

   Poista
  2. No kaiken lisäksi se on se meidän musta-valkoinen matto, jonka valkoiset osat ovat ihan ryönässä :D Mitä lie tahraa. Mustat osat ovat ihan ok, kuten arvata saattoi. Joten meillä on nyt musta-valko-harmaa matto :/ Kiitos, voihan se olla, että vanha keino tepsii! Ja koska kyseessä on perinteisin menetelmin tehty matto, jonka kuteet ovat värinpitäviä, kyllä se kestää se harjapesun.

   Poista
  3. Kyllä luulis kestävän! Ajatella jos olis engelsmanni ja joka huoneessa olisi valkoinen kokolattiamatto. Voi tuska :D

   Poista
 7. Hieno matto, vielä hienompi ja luonnonläheisempi valintatapa :D

  VastaaPoista
 8. Ihana kirjoitustyyli sinulla :)

  t. ohikulkija

  VastaaPoista


Kiitos viestistäsi!