6.7.2013

kesäkassiSiinä ollaan - minä ja minun uusi virkattu kesäkassi. Pohjana kori ja lankana kierrätyspuuvillasta valmistettu Novitan Hanko. Inspiraatio kuvioon on saatu Muita ihania blogista ja idea korin käytöstä Tytiltä. Pirtsakka vetoketju jäi käyttämättä ja päätynee ehkä johonkin toiseen projektiin. Virkkaamalla kuviosta ei tule niin siistiä kuin neulomalla, mutta tulipahan viimein testattua. Sanonpahan vielä sen verran, että on huomattavasti helpompaa saada kuva lankakeristä kuin omasta pärstästä. Kerästä saa kertaheitolla onnistuneen kuvan. Se ei valita, että langat on huonosti, ei yritä laittaa kuvaajan syyksi kuvan huonoutta, sen ei tarvitse muistaa vetää lankoja sisään ja suoraksi. Kunhan vain on. Jos siellä ruudun toisella puolella on bloggaajia, jotka otatte itsestänne kuvia, pisteet teille! Näytätte kuvissa aina niin rennoilta ja vaivattomilta. Olette melkoisia lankakeriä.

18 kommenttia:

 1. Ihana laukku - ja ihana sinä! Hyvin on onnistuttu niin lankakerissä kuin bloggaajassakin :)

  VastaaPoista
 2. Kaunista! Siis sekä sinä että kassi :) Hanko-lankaa on roosan värisenä mullakin kaapissa, mutta tarkoitus olisi tehdä tytölle jotain syksyistä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, lankakeräseni ;) Sävyhän sopii syksyyn mainiosti. Voi mitä kaikkea kivaa siitä saakaan pikkutytölle :)

   Poista
 3. Hienostihan tuo on onnistunut! Siis kuva sinusta ja laukku :) Hienoja molemmat. Hyvin onnistut esittämään vaivatonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ei ollut vaivatonta esittää vaivatonta :D Huh, jatkossa kuvataan taas elottomia kohteita.

   Poista
 4. Kaunis kassi, tuo Hanko vaikuttaa kivalta langalta. Kiitos myös kori-ideasta: ihan huippujuttu! Täytyy laittaa idea kiertoon ja katsoa joskus itsekin koreja "sillä silmällä".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna. Hanko on kyllä lankana aivan ihanaa. Kauniit sävyt ja pehmoinen lanka, suosittelen kokeilemaan, koria ja lankaa :)

   Poista
 5. Voi että miten ihana laukku! Mä en voi käsittää, miksi olen ostanut joskus Hankoa vain niissä typerissä väreissä (niitä harmaanruskeanvihreitä) - tosin silloin sitä ei tainnut iloisissa väreissä löytyäkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ei kun vaan vanhat langat käyttöön ja kauppaan korjaamaan tapahtunut virhe ;)

   Poista
 6. Ihana olet aina; kuvina, livenä, kassin kanssa ja jopa runsaalla aurinkopuuterilla höystettynä :)
  -mari

  VastaaPoista
 7. Onpas upea! Minä ostin trikookudetta lapsuuden maisemista ja ajattelin tehdä vessan maton. Saas nähdä, minkälaisen ja milloin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ei ko hommiin vaan! En ole itsekkään tehnyt trikookuteesta mitään pitkään aikaan, melkein on jo vieroitusoireet;)

   Poista
  2. Et kyllä arvaa: tein sen jo! Olen itsekin yllättynyt. Heh. Kuvaan sen mitä pikimiten ja esittelen - työnjälki ei vaan ole kovin hyvää, mutta matto se on, yllättävää kyllä!

   Poista
  3. Jummi sä olet nopea! Mä jään innolla odottamaan loipputulosta :)

   Poista


Kiitos viestistäsi!