31.7.2013

Toinen kerta toden sanoo.Syksy lähestyy, kieltämättä yököttää koko ajatus. Aion kuitenkin piristää itseäni aloittamalla syysneuleen teon. Pussillinen kauniita lankoja odotti minua kierrätyskeskuksessa, jollain oli jäänyt projekti pahasti kesken. Viime syksynä tein ihka ensimmäisen neuleeni, nyt lähden "konkarin" elein kokeilemaan neuletakin tekoa. Hyviä ohjeita otetaan vastaan!
Niin kuin tarkkasilmäiset ovat ehkä huomanneetkin, blogiin on tullut myös hieman muutoksia - viime vuonna Indiedaysin kysyessä mukaan inspiration perheeseen, ei koukku jäänyt vielä kiduksiin. Mutta naisenhan on oikeus muuttaa mieltään, vai kuinka? Tästä lähtien Projektila löytyy nyt myös Indiedays inspiration-yhteisöstä.
4 kommenttia:

 1. Mie aloitin kevät talvella ekan neulepaidan teon ja ja tuollahan se vieläkin on keskeneräisenä :D mut nyt syksyllä ehkä uus into. Ja onnea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heinie! Lapsen villatakki jäi viime syksynä jo kesken, turha tehdä loppuukaan kun on tyttö kasvanut niin :) Toivotaan, ettei omani kanssa käy samoin ;)

   Poista
 2. Oi, kohta se minäkin kaivan puikot esiin.

  VastaaPoista


Kiitos viestistäsi!