14.12.2013

Joulukalenteri, luukku 14

Jos vanhat joulupallot on just väärän värisiä, niin eipä hätiä! Kolmiovin Jasmiinalla on oiva ratkaisu tähän. Dippaa ne valitsemaasi maaliin! Kyllä tulee hauskat, kuin pieniä ilmapalloja.
10 kommenttia:

 1. Kiitos tästä! Mutta miks mää en nää ollenkaan kuvia? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas kumma juttu. Aamulla ne vielä näkyivät. Päivitin jutun uudestaan ja nyt taas näkyvät. Täytyypä pitää silmällä, etteivät taas piiloudu ;) Kiitos kun infosit!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikös! Jotenkin tuo maalista jäävä "tippa" kruunaa koko homman :)

   Poista
 3. Tää on hyvä vinkki ja aina kun kuulen jostain tästä, tulee mieleen se hetki, kun vein kirpputorille täyden, ison kauppakassillisen rumanvärisiä joulupalloja myyntiin 2 euron hintaan. Meni toki heti. ;) Myöhemmin harmittelin, että olisin voinut ne tuunata. Tuolloin oli se vaihe, että pois kaikki hamstratut jutut jollet heti niistä mitään tee. Eli hamstraus kunniaan eikä mitään pois, jos vaikka...! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Ite hamstraan vähän liikaakin tuolla -jos vaikka tekniikalla. Muttako ei uskalla heittää poiskaan kun sit käy heti kalpaten :D

   Poista
 4. Tosi hyvä idis. Meillä ei tosin ole palloja ollenkaan, kun en ole löytänyt vielä semmoisia muhun vetoavia palloja. Isompi pojista sai sellaisen peruspallon, punaisena glitterisenä ja se palvoo sitä kuin parasta aarrettaan. :D Kamala äiti, kun ei hanki lapsilleen joulupalloja :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi lapset kun ne ei vaan tajua sisustamisen päälle! Ja voi meitä aikuisia ilonpilaajia :D

   Poista


Kiitos viestistäsi!