31.3.2014

Dc-fix marmoriaNyt se ennemmin ja myöhemmistä, se myöhemmin tuli ja minäkin haksahdin dc-fixin marmoriin. Lauantaina kaasutin autolla lähimpään Sinelliin ja takaisin. Kotiin päästyäni saksin ruskehtavasta marmorista muutaman erikokoisen pallon tuvan seinälle. Vähän niin kuin Dotsit, näihin ei vaan ripustella mitään. Pistähän alle vinkkiä ja linkkiä mitä sinä olet marmorisesta dc-fixistä tehnyt!
15 kommenttia:

 1. Kivan näköistä...itse en ole tuosta tehnyt mitään, mutta olen ihaillut muissa blogeissa, kun tuolla on päällystetty vaikka mitä..:)

  VastaaPoista
 2. Kiva idea! Minä en ole vielä mitään fixaillut.

  VastaaPoista
 3. Itse päällystin muutamia rasioita ja yhden vahvan A4 kartongin johon saan semmoisella isolla klipsulla esim valokuvan :) /Satu

  VastaaPoista
 4. Onpa kiva tuo kultaisen vivahde! Marmorivillitys on kyllä iskenyt tännekin. Päällystin pahvisen hattulaatikon, se vilahtaa tuolla kirjahyllyn päällä. http://sulamahdollisuus.blogspot.fi/2014/03/wonderwallin-tuunaus.html

  VastaaPoista
 5. Vau, minäkin päällystin marmori dc-fixillä pahvirasioita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä on kyllä yllättävän helppo päällystää, ei mene ryppyyn helposti, ja saa korjailtua jos jälki ei miellytä :)

   Poista
 6. Somat pallukat! Saiskohan tällä päällystettyä meiän ruokapöydän? :-P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No miksei! Metreittäin myyvät, olisikohan ollut 6.90 metri? Sauma siihen kyllä tulis väistämättä, saiskohan mitenkään kohdennettua kuviota?

   Poista
 7. Ihanan hempeitä ja kauniita kuvia & teoksia!

  VastaaPoista


Kiitos viestistäsi!