4.6.2014

Kurkistus Jyväskylän asuntomessuille


Viime perjantaina minä ja muutama muu (Tarinoita SatumaastaCasa VolmariPiipadoo, Sweet livingKiveä ja unelmiaKotipalapeliValkoinen soihtu, Villa IlonaKoti DaaliantielleWay of passing timeMinishowKultahippu, Modernisti kodikasSisustuskärpänenLittle big things ja Kotvasia) Keski-Suomalainen bloggaaja saimme tilaisuuden käydä kurkkaamassa tulevien asuntomessujen muutamaa kohdetta. Tässä teillekkin kuvia kolmesta hyvin erilaisesta kodista.


Maailmanpylvään neljännestä kerroksesta löytyy Hanne-Maria Hautalan sisustama YIT:n kohde. Esittelyhuoneiston sisustus on suunniteltu aikuiselle pariskunnalle ja materiaaleina on arvokkaan talon tapaan käytetty laadukkaita materiaaleja. Huoneistosta avautuu upeat järvimaisemat ja niille olikin jätetty paljon tilaa sisustuksessa.


Lapsiperheelle sisustetussa pastellisessa kodissa pääsivät Hanna-Riikka Heikkilän mielikuvitusta ruokkivat taulut upeasti esille. Jos joskus omistan Hanna-Riikan taulun, niin olen aika onnellinen nainen ja pitkään. Tästä Dekotalojen Deko 159- talosta ja sen asukeista pääseepi lukemaan lisää TÄÄLTÄ. Sisustuksen on suunnitellut sisustussuunnittelija Ilona Koponen.Arvaisitkos, että tämä koti on sisustettu 95 prosenttisesti kierrätystavaralla? Tähän lopputulemaan pääseminen on vaatinut kodin omistajalta suuria ponnistuksia, periksiantamuutta ja hyvää silmää. Sisustus on hyvä todistus siitä, että kaikkea ei todellakaan tarvitse ostaa uutena. Talo Luck on moderni atrium-talo, ulkopuolelta musta ja sisäpuolelta valkoinen. Lisää tästä kodista löydät TÄÄLTÄ.


Päivän lopuksi kävimme vielä kurkkaamassa Jyväskylään avattua persoonallista Ravintola Harmoonia. Tätä 100 vuoden historiaa omaavaa ravintolaa ovat Riitta ja Jyrki Halttunen suunnitelleet ja rakentaneet vähintäänkin samalla omistautuneisuudella, kuin asuntomessujen kodinrakentajatkin omiaan. Persoonallisen ravintolan kellaritiloista löytyy tunnelmallinen A la carte ravintola, jossa tarjotaan kausituotteita ja pihalle avautuu kesäksi ihastuttava puutarhaterassi. Jos tulet kesällä Jyväskylän asuntomessuille junalla, tämä sympaattinen ravintola löytyy ihan aseman kupeesta.


4 kommenttia:

 1. Ihana tuo pastellitalo:) paljon oli sellaista mitä haluaisin myös omaan kotiin, mm. Tuo betonivalaisin ja sohvapöytä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä itsekkin huokastua muutaman kerran syvään tuolla reissulla. En malta odottaa, että pääsee kurkkaamaan muutkin kohteet :)

   Poista
 2. Nyt tarttis tietää noiden ekojen kuvien harmaan seinän värikoodi! Näyttää nimittäin aika pirun täydelliseltä harmaalta! Mistähän voisi kysellä pikaisella aikataululla? HJÄLP!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattupa kuules niin mukavasti, että asunnon sisustaja on ihana ystäväin ja hän välitti tiedon: Olohuoneessa on käytetty am-markkinoinnin grace-tapettikirjasta mallia nro 6777-37 :)

   Poista


Kiitos viestistäsi!