15.6.2014

Paistetut kasvikset riisillä





Enimmäkseen olen jakanut täällä vain runsaasti sokeria sisältäviä reseptejä. Mutta syön minä kuulkaas muutakin. Esimerkiksi tällainen paistetuista kasviksista ja kokojyväriisistä tehty mössöke on oikein maistuvaa!

Ensin riisi keittymään, sillä välin paprikat, porkkanat, kesäkurpitsa ja leivät palasiksi. Pannu kuumaksi, sille pikku luraus oliiviöljyä ja sekaan leivänpalaset. Jos haluat krutonkeihin lisää makua, niin heitä joukkoon valkosipulin palasia. Kun krutongit ovat valmiita siirrä ne lautaselle odottamaan. Seuraavaksi pannulle oliiviöljyn tai voin kanssa paahtumaan kasvikset ja hetken päästä keitetyt riisit. Mausta suolalla ja pippurilla. Kun kasvikset ovat pehmenneet on ruoka valmista lautaselle.

Lisukkeeksi fetaa, tomaattia ja tietenkin salaattia! Meillä jopa paatuneella lihansyöjällä oli hymy herkässä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos viestistäsi!