14.7.2014

Tyttöjen päivä









Välillä kun ollaan tytön kanssa kahdestaan kotona niin vietetään tyttöjen päivää ja läpsitään sen kunniaksi ylävitosia ja hassutellaan. Joskus jopa saadaan ystäviä kylään. Viikonloppuna oli juuri sellainen päivä ja päätettiin kokeilla Harjun Paperista saatuja kauniita kattaustuotteita tositoimissa. Sekoitettiin kerma ja sitruunatuorejuusto keskenään, ripoteltiin sitä mansikoita ja marenkia pieniin kuppeihin. Päälle lähestyvien syntymäpäivien kunniaksi paperipillistä tehty kynttilä. Napsaistiinpa vielä muffinssivuoilla koristellut valotkin päälle.

Harjun Paperista saat asuntomessujen ajan (11.7.-10.8.) messulipulla -10% normaalihintaisista tuotteista. Vinkkaisin myös kurkkaamaan Harjun Paperin Instagramissa olevan kilpailun, jossa voit voittaa 50-euron lahjakortin ja lunastaa itsellesi aimo kasan vaikka juuri näitä ihania kattaustuotteita!



*Servietit, kertakäyttölautaset, hunajakennopallot, muffinssivuoat ja paperipillit saatu Harjun Paperista bloginäkyvyyttä vastaan.


12 kommenttia:

  1. Ihania herkkuja! <3 Ja tuo naamari, kyllä siä vaan osaat! :D

    -piia

    VastaaPoista
  2. Awesome. I really like the colors, everything is so cute.
    The last image is my favorite.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks :) I would not want to run into that bear in the dark woods ;D

      Poista
  3. Hei mistä toi teidän keittiönpöydän yläpuolella oleva valaisin on löytynyt? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johto on Clasulta ja lamppu on ostettu täältä:) : http://www.nougat.fi/diamond-lights-p-1305.html

      Poista
  4. Ihania juttuja!! Onko tuo muffinssivuoka-valosarja itse tekemäsi?! On todella hieno! Eli vuokien pohjiin vain reijät ja valo sisään siitä? Ovatko vuoat myös harjun paperista? Pitääpä kokeilla, on niin kivannäköiset :)
    Löysin blogisi vasta nyt blogikirppiksen innoittamana ja on kyllä ihana blogi jota alan kyllä seuraamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kukkis! Kiva, että löysit blogiin, tervetuloa :). Vuoat on myös Harjun Paperista ja tehty juuri arvailemallasi tavalla.

      Poista


Kiitos viestistäsi!