15.9.2014

Kuvat lainattu Maker`s Marketista


Viikonloppuna tuli pyörähdettyä Helsingissä, tarkemmin sanottuna Pasilassa. Jyväskylästä matkasin Helsinkiin bussilla, vähän siinä meinasi naaman kanssa mennä mutruun muukin paikka, kun linjurikuski ilmoitti 5 km jälkeen, että se on sitten vessan säiliö täynnä. Tuli sellainen olis pitänyt -fiilis siinä kohtaa. Siihen ne olis pitänyt -fiilikset sitten loppuivat onneksi siltä reissulta. Mukavaa oli, toivottavasti teilläkin!

Muutamia koruja jäi vielä myymättä, lisään ne muun kirppistavaran kanssa tuonne aikaisemmin vinkkaamaani Maker`s Markettiin. Maker`s Markettihan on taitavan Tarun luoma kauppapaikka käsitöiden ja kierrätyksen ystäville. Niin minä kuin moni muukin käsillätekijä tekee tekemisen ilosta. Silloin tällöin tuotosta tahtoo tulla yli omien tarpeiden. Tykkään myös kierrellä kirppareilla sekä huutokaupoissa - pientä sisustustavaraa tulee ja menee. Minä olen sitä mieltä, että omistamieni tavaroiden ja vaatteiden ei tarvitse aina olla uutta, kiiltävää ja kallista merkkiä - ollakseen hyviä ja tarkoituksenmukaisia. Iso peukku siis kierrätykselle ja tuunaukselle.

Markettiin pääset TÄSTÄ ja facebookkia seuraamalla pysyt hyvin kärryillä kaupan tapahtumista.
4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No löytyikö mitään ostettavaa? Minä ehdin toisten pöydille niin myöhään, että ostokset jäi aika vähäisiksi, ehkä ihan hyvä niin :).

   Poista
 2. Kiitos vinkistä ja linkistä, hienon kuuloinen kauppapaikka! Täytyy kurkkasta. Ja sitten jos myynnissä olisi tuon suloisen pompulanauhan kaverina oleva pöytä/lehtihylly, niin johan alkais sukat pyöriä jalassa! Just tuollaista oon ettiny, ooh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi räkä ei taida Tarun lehtihylly olla myynnissä. Luulen, että pitää aarteestaan kiinni kynsin hampain :D.

   Poista


Kiitos viestistäsi!