1.12.2014

Luukku 1 / 24


Luukku yks, niin blogissa kuin kuvienkin kalenterissa. Kalenteri on tehty niittaamalla vessapaperirullat tähden muotoon ja liimaamalla mustaa silkkipaperia rullan toiseen päähän. Silkkipaperi on kiva tökkäistä pienellä sormella auki, niin kuin nro. 6 varaslähdöstä jo huomaa. Kalenteri täyttyy makeisilla ja valkoiseksi maalatuilla petteri punakuonon ystävillä (niihin idea TÄÄLTÄ).16 kommenttia:

 1. Hei mahtavat ideat! Minäkin käytin paperirullia viime vuoden kalenteriin. Tosin ilme ei ollut noin harmoninen, kun etupaperit olivat kirjavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä varmasti oli niilläkin ja ehkä enemmän vielä lapsen mieleen :)

   Poista
 2. Minä hoksasin tuon wc-rullakalenterin vasta, kun olin hankkinut tarvikkeet jo paperipussukkakalenteriin. Ois paljon halavemmalla päässy, kun tuppaa noita rullien hylsyjä kertymään :DD Mutta se on hieno, ja nuo eläimet ovat ihanan hassuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä ku niitä tuntuu tulevan rulla tolkulla jatkuvasti :D. Oliskohan näillä kaveruksilla ilta vähän venähtäny eilen kun noin nokat punoittaa ;)

   Poista
 3. Ihanat elukat! <3 Mä totesin tänään, että ittetehty paperihylsykalenteri on edelleen osina ja ilman ylläreitä työhuoneessa.. Mihin marraskuu meni?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No samaa vähän minäkin ihmettelin tuosta kuukauden vaihtumisesta. Aina se pääsee yllättämään. Kohta se on jo sitten ohi tämäkin hauskuus :)

   Poista
 4. Voi nuo eläimet sai hymyn huulille! Valloittavia! :D Voin kuvitella miten kivaa lapsesta on tökkästä rapsahtava luukku rikki. :)

  VastaaPoista
 5. Oi, nyt mä niin innostuin tuosta hylsykalenterista! Pitää tallettaa idea ensi vuotta varten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen mennessä on varmasti hylsyjäkin jo tarpeeksi ;)

   Poista
 6. En kestä, kuinka ihania nuo punakuonolaiset ovatkaan!

  VastaaPoista


Kiitos viestistäsi!