2.12.2014

Luukku 2 / 24

No niinh, nyt on tulossa ehkä ensinmäinen joulu kun saan joulukortit ilman kiirettä ja  paniikkia matkaan. Ne on nimittäin valmiit! Ideoita haettiin Pinterestin syövereistä ja rustattiin kartongille mustalla ja valkoisella musteella. Osaan kirjoitin pumpulipuikkoa apuna käyttäen liimalla tekstin ja sirottelin hilettä päälle. Koska en omista excel -taulukkoa sukulaisten ja tuttavien osoitteista (niin kuin eräs ystäväni), en ehkä sittenkään pääse niin helpolla kuin luulin.

Instagram tililläni jaoinkin jo ohjeen tuohon kuvassa näkyvään koruun. Eli lisää kauniiseen joulukuusen koristeeseen nahkanauha ja muutama puuhelmi niin tulee uutta nopsaan ja helposti.

6 kommenttia:

 1. Toiset saa valmiiks ja toiset ei! ;) Mutta ihanoita tuli! Ja on sulla vaan viksu ystävä, ei muuta kun osoitteet nyt tämän vuoden korteista exceliin niin hyvä tulee! :D :D :D Pus! <3

  -piia

  VastaaPoista
 2. Miä ehdin jo hankkia tarpeet näperrettäviin joulukorttiloihin, mutta sit löysin viime vuonna rustaamani piirrokset ja marssin niine hyvineni kopioliikkeeseen ja teetin postikorteiksi. Aika voittajafiilis nyt. Ajattelin et tänä vuonna joudun nöyrtymään valmiskorttien eessä mut enpäs joutunukaan. ;) Siulla on kyllä noissa nerokasta yksinkertaisuutta, siis varsinkin tuossa Oh deer ja Ho Ho Ho korteissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistithan nyt taputtaa itseäsi selkään oivasta suorituksesta, myös suklaalla palkitseminen olisi nyt paikallaan! Kaveri tuosta Ho Ho Ho kortista vähän kyseli, et kuka sitä huutelee, joulupukki vai joku kadun mies ;D

   Poista


Kiitos viestistäsi!