25.7.2015

Kesäkemut
      Koristeet Harjun Paperi*
Kekkonen ja kaverit >>
Ennen tuli vietettyä jos jonkinlaisia kemuja ystävien kesken, oli etkoja, jatkoja ja juhlia ihan muuten vaan. Nyt kun on ikää tullut lisää ja enemmistö ystävistä on perheellisiä, juhlia vietetään usein vain lastenjuhlien muodossa ja ystäviä tavataan pikaisesti kahvin merkeissä. Siksipä päätimmekin Piian kanssa järjestää kesäkemut hänen upealle kesäpaikalleen Mikkeliin. Tavoitteenamme oli askarrella, syödä ja turista ilta läpensä ilman mitään kiirettä.

Tärskyt oli sovittu Mikkeliin Kenkäveron* pihaan lauantaiksi, tarkoituksenamme oli käydä juomassa Kenkäveron tarjoamat kupposet kuumaa ennen mökille menoa. Mikään nopea ryystöhetki tämä ei ollut, sillä Kenkäverolla ja sen ympärillä olevilla putiikeilla ja puutarhalla oli niin paljon nähtävää.

Mökille päästyämme alkoi raivokas askartelu (tästä enemmän myöhemmin) ja ruuan valmistus. Koskaan ei ole bataattikeitto ja halloumisalaatti maistunut niin hyvältä! Saimaan juomatehdas* muisti ruokailijoita luomu siidereillä ja oluilla. Aika vekkulin näköinen muuten tuo Kekkos olut. Vaikka kemujen järjestämisessä on aina oma hommansa ja muiden kiireiden keskellä on vaikea keskittyä mihinkään ylimääräiseen, ei kovinkaan moni asia poista stressiä niin hyvin, kuin kunnon naurut ystävien kesken.  Kiitos aivan mahtavasta viikonlopusta Piia, Heidi, Rilla, Melina ja Taru <3


Lisää fiiliksiä viikonlopusta Instagramissani @projektila_katja ja tägeillä  #kesäkemuilla, #melkeinmikkelissä


*tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan

2 kommenttia:

  1. Seurasinkin näitä kemuja instassa, ihanilta vaikuttivat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mainio reissu, harmi kun ei useammin ehdi tällaisiin :)

      Poista


Kiitos viestistäsi!