7.7.2016

Kylpyhuoneen ja saunan suunnitelmia


Raksalla ollaan nyt siinä vaiheessa, että ensi viikolla saapuu talonrakentajat. Sillä välin, kun ammattilaiset pistävät tikkua ristiin, on hyvinkin aikaa suunnitella sisätiloja. Tässä luonnoksia tulevasta kylpyhuoneesta ja saunasta, Kuvat on piirtänyt taitava ystäväni Rilla Tervonen. Hänen sanojen mukaan kaakeloija ei ole ollut kovin tarkka hommassaan ja alimmasta lauteestakin puuttuu toinen jalka, mutta minulle nämä antavat jo hyvin osviittaa siitä millainen lopputulos voisi olla.

Kaakeleiksi olemme ajatelleet mattavalkoisia perus 15x15 laattoja ja sauman väriksi valkoista. Lattiamateriaalin valinta on hieman vielä vaiheessa, mutta se tulee todennäköisesti olemaan kuvan mukainen mikrosementti tai jokin muu vastaava. Toinen vaihtoehto on laittaa lattia isolla betonimaisella laatalla. 

Saunaan haapalauteet ja musta seinä sormipanelilla. Hanat on vielä hävöksissä, mutta eiköhän nekin vielä löydy.  


4 kommenttia:

 1. Näyttää hyvältä! Hyvin välittyy tunnelma. Mitähän ohjelmaa Rilla on käyttänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa :) Hmmm, vaikea sanoa mikä oli ohjelman nimi. Sen verran vain tiedän, että oli joku ammattiohjelma, millä sisustuksia suunnitellaan/piirretään. Silloin kun hän piirsi tämän, opiskeli sisustussuunnittelijaksi.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää suunnitelma.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista


Kiitos viestistäsi!