12.12.2016

Luukku 12 / Tee se!Joulu tulla jolkottaa. Tänään jaan muutaman jouluisen linkkivinkin. Jos olet hieman surkeamman puoleinen kokki, kuten minä. Ajatus herkkuja notkuvasta joulupöydästä saattaa hiostaa. Tilannetta ei auta sekään, jos on enemmän tai vähemmän kasvissyöjä. Mutta se mikä auttaa on PS Olen vegaanin 100% kasvipohjainen YouTube-kanava. Hauskoja videoita ja herkullisia ohjeita. Ei haittaa vaikka olisit lihalover, kurkkaa ja kokeile tästä.

Jälkiruaksi kehoitan ottamaan palan Tiinan joulukalenteria. Se on makea ja sitä jaksaa monta palaa. Ja kun tämä sivusto on ahmittu kitusiin, on hyvä vetäytyä sohvalle ihastelemaan aina yhtä upeita pienen mustan mökin kuvia. Yllä pari taidonnäytettä blogin kuvista.

Kun tämä kaikki on tehty ja mieli on hyvä. Voi miettiä voisinko itse tuottaa jollekin hyvää mieltä? On myös heitä, joille joulu ei ole helppoa aikaa. Tähän vuodenaikaan liittyy paljon toiveita ja haaveita, joita ei välttämättä ole helppo tavoittaa. Olet sitten yksityishenkilö tai yrittäjä, mieti voisitko sinä auttaa jotain tuntematonta henkilöä? Voisitko luovuttaa omistasi toiselle? Voisitko itse jättää jotain ostamatta, onko sinulla jo tarpeksi? Jos vastaus on edes pienissä määrin kyllä. Tee se!Ps. #3xjoulukalenterin tyyliin tänään vinkkejä myös Nuapurissa ja Pilkkeitä -blogissa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos viestistäsi!