11.12.2016

Luukku 11 / DIY Henkarikranssi

Pari vuotta sitten ostin Köpenhaminan reissulta tällaisen pyöreän henkarin. Sen suurempaa virkaa sillä ei ole koskaan ollut ja olisikin kohtalaisen vaikea järjellä selittää mihin moista tarvitsin. Mutta niin se vaan lopsan nyöri nytkähti kassalla auki.

Eräisellä Prisman reissulla mukaani lähti nippu havuja ja pieni lumimarjaa muistuttavan kasvi. Niistä oksia napsimalla ja rautalankaa hyväksi käyttämällä henkari pääsi toimittamaan kranssin virkaa tänä vuonna.

Jos omasta kaapista ei löydy pyöreää henkaria, saa sellaisen vaivattomasti taivutettua vaikka metallihenkarista. Jos vaan hennot luopua teoksestasi, niin tämä olisi myös kiva joululahja ystävälle.

Koska havunipusta ja lumimarjasta jäi vielä oksia käyttämättä, kerron myöhemmin lisää mitä muuta jouluista voit niistä valmistaa.


#3xjoulukalenteri
10 kommenttia:

 1. Todella kaunis ja ehdottoman jouluinen kranssi! Olisikohan marjakanerva tuo kasvi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja hei sehän se varmaan tosiaan on! Mun tietokanta viherkasveista on kyllä naurettavan suppea. On ruoho, kaktus ja sit kukat noin niin kuin yleislajina :D

   Poista
 2. Super-kaunis ja ihanat kuvat Katja!

  VastaaPoista
 3. Kaunis, kuin mikä! Täällä on joulufiilis iskenyt päälle nyt. Tänään siis ohjelmassa joulun laittoa ja diy-projekteja. Taitaa jotain niistä päätyä myös blogin puolelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä tulla kurkkaamaan mitä olet puuhaillut. Joulukuu saisi kyllä olla muutaman päivän pidempi. On niin paljon kaikkea mitä olisi kiva ehtiä tekemään.

   Poista


Kiitos viestistäsi!