4.12.2016

Mikä laatta suihkuun?


BlogiyhteistyöMuistatteko ensimmäiset kuvat saunasta ja suihkustamme ? Tilanne on hieman elänyt, niin kuin rakennusprojekteissa tuppaa tapahtumaan. Musta seinä on jäänyt pois ja laatat ovat vaihtuneet toisiin. Myöskään suihkut eivät tule mustalla. Valitsimme suihkun seinään 60x60cm kokoiset harmaat Betongreys Cold Uno -laatat, Hafan Complete Cquare suihkut, Hehku Atlas kiukaan ja seinä wc:n paikalliselta yrittäjältä Laatta LeevistäHyvän palvelun lisäksi on mieluisaa, että voin omalta pieneltä osaltani tukea paikallista yrittäjyyttä. Varsinkin suihkuja mietimme pitkään ja hartaasti. Tässä Hafan mallissa minua miellytti sen kulmikkuus ja se, että käsisuihku oli todella siro ja sen letku tasainen.

Täytyy sanoa, että kaupan valikoima on kyllä huikea. Ei ole kumma, että meidän alkupeäinen suunnitelma 15x15cm kokoisesta valkoisesta laatasta vaihtui aika rivakkaasti toiseen. Itse olen maltillinen pysyvien sisustusvalintojen kanssa, joten pää oli pidettävä kylmänä laattojen seassa kulkiessa. Nyt tehdyt valinnat tuntuvat mieluisilta, kunhan pääsemme asennuspuuhiin niin vilautan teille lisää. En malta odottaa.

Jos remppa tai raksa on sinulla ajankohtainen, niin suosittelen, että kurkkaa Laatta Leevin verkkokauppa, he toimittavat tilaukset koko Suomeen.


Kollaasin tuotteiden kuvat:
Laatta
Suihku
Kiuas
Naulakko
Kylpytakit


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos viestistäsi!