17.4.2017

Kunnes toisin marjastetaan






Tilasimme kettiömme kodinkoneet  ja kodarin pesukoneet Virosta eKodinkoneesta. Tilauksen saapumisessa kesti aikansa, mutta kun tavarat viimein saapuivat, oli kaikki kuten piti ja jokainen kone soljahti helposti sille varattuun koloseen. Samaa kamaa olisi saanut keittiön toimittajaltammekin, mutta tarkanmarkan rakentajat venyttivät penniä tilaamalla ulkomailta.

Keittiössämme ei suoranaisesti ole isosti seinätilaa, joten siitä syystä, ja laiskoista marjastajan taidoista johtuen otimme korkean jääkaapin kaveriksi matalan pikkupakastimen. Kunhan koittaa se aika, että tarvitaan lisää pakastustilaa, hommataan varastoon arkkupakastin sitä varten. Valkoinen liesi on ollut käytössä erittäin helppo pitää puhtaana, eikä sen harmahtava sävy pomppaa juurikaan silmään valkoisesta tasosta. Ainakaan niin paljoa, mitä musta liesi tekisi.

Saarekkeen toisella puolella on vetolaatikoita sekä uuni ja toisella kaapistoa erinäistä kippoa ja kuppia varten. Seinän maalasimme samalla maalisävyllä, mitä ovistakin löytyy. Siinä kuitenkin sävy näyttää useasti hieman tummemmalta, koska se jää aavistuksen varjoon.

Kuten viimeksi tuli todettua, on uusi keittiönpöytä vielä hakusessa. Toiveissa olisi ehkä joku vaaleasta puusta tehty yksilö.

Jos sinulla on keittiönkoneet hakusessa, niin tässä vinkkilista meidän koneista:


Bosch PIF672FB1E (Induktioliesi)
Bosch HBG673CB1S (Uuni)
Bosch GUD15A55 (Pakastin)
Bosch KIR81VF30 (Jääkaappi)
Bosch BFL634GB1 (Mikro)
Bosch SMV 53N90EU (Astianpesukone)

4 kommenttia:

  1. Minkä toimittajan keittiö tämä on? t. NIina

    VastaaPoista
  2. Hei mikä ovi teillä tässä on ja sävy? Kiitos jos kerkeät vastailla. ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, keittiö on Domukselta ja ovien väri muistaakseni Tuhka (löytyy heidän perusmalleista), Tikkurilan värikartasta otettuna sävy on J159 :)

      Poista


Kiitos viestistäsi!