10.4.2017

Mikrosementtiä kosteisiin tiloihin

Hei, elossa ollaan! Muutto ja suurin osa raksasta on takanapäin. Pikku viilaamista riittää vielä ympäri kotia, mutta reippaasti voiton puolella ollaan. Yllä muutama kuva hieman keskeneräisestä vessasta, josta puuttuu vielä seinäpeili, tason reunan viimeistely ja vesiputken naamioiminen lattianrajasta.

Lattiassa, yhdessä seinässä ja tasossa on mikrosementtiä. Sävy on kerrassaan passeli ja vaikka käyttökokemusta ei ole kertynyt vielä nimeksikään, uskon, että materiaali on tilaan oikein sopiva.

Lattian ja seinäpinnan teko tuli meille Ecolanicilta, pinnoitteen sävy sekoitettiin suihkun kaakeleihin sopivaksi. Mikrosementti olisi varmasti ollut yksinkertainen itsekin laittaa, mutta koska meillä se tuli kosteisiin tiloihin: vessaan, kodariin, suihkuun ja saunaan, halusimme että työn tekee ammattilainen. Vessan taso on meidän tekosia, joten ehkä siitäkin syystä se onkin vielä hieman kesken.

Alla pari fiilistä kodarin puolelta. Suihkun puoli eroaa vain siinä, että sen lattiaan otimme hieman "karhennusjauhetta", jotta pinta ei olisi liukas märän jalan alla. Kosteana materiaali on nahkea, eikä ainakaan vielä ole ollut vaaraa että siinä pyllähtäisi.

Kurkkaa lisää Ecolanicin tekemiä kohteita heidän Facebook sivuiltaan >>-Tuotteesta saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan -

3 kommenttia:

 1. Ihanalle näyttää! Pystytkö kertomaan mitä suunnilleen mikrosementti tulis töineen maksamaan per neliö? Ilmeisesti sen siis pystyy hyvin tekeen uudiskohteeseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa. Riippuu paljon valmistajasta ja kohteesta, arvioisin että hinta asennuksineen liikkuu 100€ molemmin puolin per neliö.

   Poista
  2. Ihanan näköistä kyllä! Onko teillä ollut mitään ongelmia suihkun ja saunan pinnoissa? Monesta paikasta lukenut, että helposti tulee pieniä halkeamia jotka imee veden itseensä ja jättää rumia länttejä. Jos nyt laittaisit niin laittaisitko uudestaan?

   Poista


Kiitos viestistäsi!