1.12.2017

Luukku 1. Arvonta


Jo useanpana vuonna on minulla ollut tapana tehdä blogiin joulukalenteri, joko yksin tai niin kuin viime vuonna, yhdessä muiden kanssa. Tämä vuosi ei tee poikkeusta tähän perinteeseen. Edellisten vuosien kalentereita voit kurkata blogistani joulu ja joulukalenteri -tagien alta.

Tänä vuonna kalenteri toteutetaan Talosanomia Jennin, Pilkkeitä Piian ja Marulla blogin Marun kanssa. Kalenteria voit seurata niin blogin, kuin Instankin kautta. 

Ensimmäisen luukun myötä starttaa jouluisen sisustuspaketin arvonta jossa voit voittaa itsellesi Finarten Aitta puuvillaviltin koossa 200 x 260 ja tyynynpäällisen koossa 50 x 50, kolme kappaletta Havi`sin kynttilöitä ja pari pakettia serviettejä, kolme Riike Designin käsintehtyä  tähtikoristetta, Kaunisteen kauniit keittiöpyyhkeet, Sisustus Hattaralta mustan kynttelikön sekä 8 kappaleen setin Rilla Tervosen joulukortteja. 

Arvontaan voit osallistua meidän jokaisen instragram-tilien kautta. Lisäohjeita löydät kunkin tililtä @projektila @piijas @maruhautala @jenni_talosanomat

Arvonta päättyy 6.12.2017.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Kiitos viestistäsi!