16.12.2017

Luukku 16 / Lastenhuoneen joulu
Jos joulu on ihanaa aikaa aikuisille, voi pojat se on ihmettä pienille! Meidän 7-vuotias uskoo vielä joulupukkiin. Juuri eilen tokaisi, että äiti tiedätkös lahjoissa on se hyvä puoli, että niitä ei tarvitse maksaa. Olisin halunnut nähdä oman ilmeeni.

Alkuviikosta kipaisin hakemassa kaupasta tonttulakin, kirjoitin sisälle lakin omistajan nimen: Tonttu. T. ja tipautin sen tytön huoneen ikkunan alle. Viimeistelin työni tekemällä lapsen kengillä muutamia jalanjälkiä ikkunan viereen. Oli siinä ihmettä. On otettava kaikki irti tästä viimeisestä joulusta, kun pukkivedätys menee ehkä vielä läpi. Uskon, että ensi vuonna horjuu ja pahasti.

Piia on ottanut tämän päivän luukkuun kuvia heidän lastenhuoneen jouluisesta ilmeestä. Kyllä olisi itselläkin petrattavaa tässä. Katso kauniit kuvat Pilkkeitä blogin puolelta >>

2 kommenttia:

  1. Tuon ilmeen minäkin olisin halunnut nähdä, omani olisi varmaan ollut samaa sarjaa :D Meillä tytär kun on innostunut näistä Pullip - nukeista ja huh sentään, missä hinnoissa ne liikkuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, on se joulu melkoinen koettelemus, niin lompsalle kuin mielelle :D

      Poista


Kiitos viestistäsi!