29.9.2012

Syysneule


Minä ja syksy ei olla oikein koskaan oltu kavereita. Talven kanssa tilanne on äitynyt jopa viha-asteelle. Näiden kaverusten kohdalla tilannetta toki auttaa lämmin pukeutuminen ja se, että saa käryttää kynttilöitä monta kuukautta.

Viime syksynä haastoin itseni virkkaamaan ihka ensimmäisen villapaitani ikinä! Ensin tein kokeilumielessä paidan lapselle. Tuli liian pieni. Sopi päälle ehkä noin kuukauden. Sitten virkkasin saman mallin itselle. Tuli liian iso. Mahtuu lopun ikää. Hupussa on tilaa jopa pään kasvulle.Ohje on poimittu TÄÄLTÄ. Minun tekeleeni eroaa siinä, että tein omani pidempänä ja lisäsin siihen vielä hupun ja napit. Lankaakin kului siis reippaasti enemmän, ehkä joku 600-700 g. Muuten erittäin helppo ja nopea aloittelijan neule.

Minun neuleessa lankana on käytetty Novitan Keloa (469). Napin lanka taitaa olla ihan 7 veikkaa.//K

20 kommenttia:

 1. IHANAIHANAIHANA! Niin hieno on...ja toi huppu sekä lisäpituus on just nappiosumat! Vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna. Ei ku virkkaamaan! Sullahan ei vissiin ollut mitään rojekteja työnalla ;)

   Poista
 2. Ihan mielettömän hieno! Ihanan rouhea, mutta kuitenkin niin naisellinen. Näyttää olevan just eikä melkein "sinunnäköisesi". Ehdottomasti kelpuuttaisin tuollaisen itsellenikin, mutta ei taida kärsivällisyys riittää tekemiseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vielä kun oppisi tekemään oikean kokoisia :)

   Poista
 3. Heippa,
  Onpa upea! Montako silmukkaa tuossa sinun neuleessa on helman joustinneulekohdassa?
  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! 54 silmukkaa per puoli. Veikkaisin että, M-kokoinen tulee tällä määrällä.

   Poista
 4. Tosi hieno villatakki! Minulla ei vielä ole ollut rohkeutta tarttua haasteeseen vaan pysyttelen pienitöisemmissä väkertelyissä...

  VastaaPoista
 5. Kiitos Tuuli. Joskus sitä vaan jotenkin saa huijattua itsensä tällaisiin puuhiin :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana paita! Eikä haittaa yhtään vaikka onkin vähän iso, löysä malli tuo neuleeseen sopivan rennon ulkonäön :) tää pitää ehdottomasti lisätä omalle to do-listalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tulethan Mari sit vinkkaamaan kun on valmis :)

   Poista
 7. Voi että, mun on pakko mennä nyt tutkimaan oma lankavarastoni ja laskemaan paljonko Keloa mulla siellä olikaan. Ostin sitä joskus muutama vuosi sitten johonkin projektiin, jonka olen jo onnellisesti unohtanut enkä sitten ole keksinyt mitä siitä tekisin.

  Tämä neule on aivan mielettömän ihana juuri noilla sun omilla tuunauksilla!! Ihan tuohon en ehkä kykene, mutta jos edes jotain sinne päin niin olispa hienoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kykenet varmasti! Mitä lurkkimassa kävin, niin taitaa se koukku aikas hyvin pysyä teikän kätösissä :)

   Poista
 8. Oooh, todella, todella upea! Miehelleni uhittelin jo että se on lankakaupoille lähdettävä kunhan aikaisemman työni ensin valmiiksi saan :) Pakko kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kokeile sinäkin ihmeessä! Kerrot sit millainen tuli :)

   Poista
 9. Oi mistä tuon ohjeen löytää? Mulla meni tuosta linkistä vain indievaydin etusivulle. Tahtoo tuollaisen omaksi <3 Sopivasti keltainen kelokin oottelis kaapissa sitä oikeaa ohjetta ja aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Nanni! Linkki ei tosiaan taidakaan enää toimia koska Kalastjan Vaimon blogi on vaihtanut paikkaa. Korjaan linkin, kiitos infosta :) Keltaisella Kelolla tulisinkin varmasti upea neule!

   Poista
  2. http://www.menaiset.fi/artikkeli/blogit/kalastajan_vaimo/syysneuleohje

   Poista
 10. aws foundation services is used for Cloud-based computing, storage, and networking and the AWS Foundation engineer can play a variety of roles in helping clients make the best use of it, from working as a Cloud Developer to a SysOp Administrator.

  VastaaPoista
 11. Thanks for sharing a great article.
  You are providing wonderful information, it is very useful to us.
  Keep posting like this informative articles.
  Thank you.

  Get to know about facebook

  VastaaPoista


Kiitos viestistäsi!