31.12.2012

Vallanvaihto


Lapsuudessani vuoden vaihtumisen perinteisiin kuului mm. äidin kanssa tekemäni piirros, jossa vanha vuosi piirrettiin mummoksi ja uusi pieneksi vauvaksi. Taustalla kello näytti kahtatoista ja raketit paukkuivat. Vuoden 2012 mummo on ollut aika kovaotteinen ja ankara toimissaan. Toivonkin, että tällä vaippaikäisellä on enemmän hienotunteisuutta meitä kohtaan.

Alle olen kerännyt kuvia, jotka eivät ole syystä tai toisesta päätyneet blogin puolelle. Mukana mm. kollaasi 101 ideaa - ja Vauva-lehden jutuista meiltä. Kuvat otettu suoraan lehdestä, joten ovat siksi niin huonolaatuisia.

Vauva-lehti: teksti Maria Tuominen, kuvat Petteri Kivimäki.

101-ideaa: teksti Jonna Kivilahti, kuvat Krista Keltanen.

Toivotan teille kaikille lukijoille ihanaa ja onnellista tulevaa vuotta, kiitos että olette olleet mukanamme. Toivottavasti jatkatte ensi vuonnakin.
//K

4 kommenttia:

 1. Samoin sinne! Mukana jatketaan ehdottomasti. Blogistanne on tullut yksi suosikeistani! :)

  VastaaPoista
 2. Teillä on niin ihanan näköistä. Taas alkoi ideanpoikaset pomppimaan päässä siitä että mitäs meille ;) Tuo autorata on mainio! Onko se miten pysynyt kuosissaan, vai uusitko aina välillä?

  Hyvää uutta vuotta! Mukana ehdottomasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Autorata on pysynyt hyvin. Teippasin sen maaliskuussa ja vain yhdesti olen joutunut sitä paikkaamaan parista kohtaa. Kannattaa käyttää sähköteippiä, sitä kun saa käänneltyä mutkillekin ilman että teippi menee ryttyyn tai katkeaa. Tosin irroittamista en ole kokeillut vielä, suap nähdä millaiset limat teippi jättää parkettiin. Mutta eiköhän niistäkin pyyhekumilla tai Fairylla selviä:)

   Poista


Kiitos viestistäsi!