19.3.2013

Ei, en, eikä, ite!
Hiljaa se hiipii perheeseemme, uhma. kaikki on ei. En pue, en syö, minä ite, ei pissitä, en laita pikkuhousuja - saati vaippaa, en lähde pihalle enkä varsinkaan sisälle, en nuku - ainakaan jos et silitä ja laula 50 laulua ja 30 kirjaa.  En ota leipää, ei kun otankin, taidankin syödä siitä vain voit. No niin nyt oon valmis, ei ku syönkin ton leivän, mut vaan seisoen tuolilla, koska siitä on hyvä sylkeä näkkileipää ympäri asuntoa niin että parketti rapisee. En tee kakkaa pottaan ja äiti et saa siivota sitä pois vaipasta koska se lämmittää ja kutittaa.

Luoja auta!

23 kommenttia:

 1. Tähän on kyllä pakko kommentoida, että meinasin pudota tuolilta, kun nauratti niin tuo kirjoitus. Sait tunnelman tulemaan tänne asti. Meidän ite-ajasta on reilusti aikaa, mutta muistan kyllä noi jutut. Lohduttava sananen: ei se oikeesti kauaa kestä ja jälkeenpäin ne jutut on niiiiin hauskoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla:) Oivaa kahvipöytäkeskustelu materiaalia tulevaisuuteen :D

   Poista
 2. Voi ihana, olipa niinkuin olisi omaa tekstiä lukenut!(: Täälläkin juuri samaa. Tää niin vaatii kärsivällisyyttä ja piiiiitkää pinnaa, mitä ei aina tahdo löytyä. Tsemppiä! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yleensä sitä jaksaa itekin ottaa huumorila neidin kolttoset. Kun on kiire ja hän väittää kovaa ja kirkkain silmin, että kakkaahan ei poisteta kun se lämmittää ja kutittaa mukavasti, saattaa äidiltä puuttua vähän sitä ymmärrystä :).

   Poista
 3. Temppiä! Kuulostaa niin tutulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Salla, mahtia et jonkun muunkin mielestä tämä on ihan perussettiä!

   Poista
 4. Tsemiä :) Täälläkin huomaa, että nuorimmaisella pikkuhiljaa lähestyy 2vee..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Onhan se toisaalta hellyyttävää seurata sivusta kuinka tuon ikäiset toimii ihan ilman estoja vielä, ei tarvii välittää muiden mielipiteistä mitään. Onneksi ei aikuisiällä tarvitse oikkuilla niin paljoa, ottaisi voimille esim. vetää kilarit aina ennen pukemista, huh!

   Poista
 5. Miks nää kuulostaa aina niin hauskalta toisen kirjoittamana tai kertomana - vaikka kotona melkein itkettää joka päivä just samat kuviot? ;D Joo, 2v uhma toisella ja toisella joku 4v vaihe jossa leikkii jatkuvasti vauvaa (joka muistuttaa enemmän 2v uhmaista). Jep. Tsemppii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Niin se hymy kotona hyytyy ;D Meidän neitikin leikkii välillä vauvaa ja se kuullostaa silloin ihan eläimeltä jolta riistetään henkeä...

   Poista
 6. Voi, tutulta kuulostaa... jälkikäteen jaksaa naurattaa, mutta tilanteen ollessa päällä sitä huumoria ei jotenkin vaan näe yhtään. Meillä tosin tyttö on vasta 1, 5v ja on huijattavissa käänteisesti (vielä). Eli kun sanon topakasti että älä pue päälle, niin jo kohta nykii villasukkia jalkaan ;)

  Mutta joo.. VOIMIA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi käänteinen juttu on huippu - niin kauan kun se toimii. Käytä sitä häikäilemättömästi hyväksesi, vielä kun pystyt :)

   Poista
 7. OIvoi, Saman ein kanssa täälläkin elellään. Välillä naurattaa ja välilä vois vaikka itkee :D Lähtötilanteet on vaikeita, sillon tuntuu että mikään ei mee oikein...Huh. Tsemppiä.

  Ja tuo muki, ihana <3 Äidin mukista on hyvä juoda!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ein sijaan välillä kuuluu myös: äiti soo soo! Tämä silloin kun ehdotan hänen mielestään jotain naurettavaa :D

   Muistanko oikein jos väitän et teikällä on toi sama muki? Se on huippu!

   Poista
  2. Joo, meikältä löytyy :) Noin ihania mukeja ei saa enää mistään. Harmi. Onneks nämä on meille säästetty!

   Poista
  3. Hih, ja ompa tuolla teidän eillä sama paitakin kun meijän neiti kaksveellä ;))

   Poista
  4. Tulemme jemmareiden suvuista, onneksi ei ole näitä mukeja viskattu menemään:)

   Poista
 8. Kamalasti pisti nauramaan kohtalotoverin kirjoitus :D vaikka 15 min sitten ei naurattanut ja vannoin lähteväni äkkilähdöllä ihan mihin vaan. Samassa veneessä ollaan ja soudettavaa piisaa! Täällä vaan riittä pikku herran hermoromahdukseen se ettei asiat suju kuten hän tahtoo. Että esim. lumikasan läpi ei pääse rattailla!!! Byäääh!!!
  Ei ole helppoa olla lapsi(kaan!).
  -mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HA! Ihanalta ja lohduttavalta kuullostaa! Kyllähän se on varmasti tyrmistyttävältä tuntunut, kun ei rattaat huljahtaneetkaan kasan läpi suunnitellusti:D

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Että kehtaavatkin höykkyyttää näin julmasti vanhempiaan. Alkusoittoa sanon minä!

   Poista


Kiitos viestistäsi!