27.3.2013

PIMMPOMMMM!


Sain hubbabubbaa-blogin Hannalta haasteen koskien kodin todellista ilmettä. Blogeissahan esitellään yleensä kodin kauneimmat puolet, eivätkä oikeat elämän jäljet sekä sotkut postauksiin asti ylety. "Naked truth"- haaste, jossa bloggaajat kuvasivat itseään ilman meikkiä levisi taannoin blogimaailmassa. Tässä haasteessa idea on sama, eli tarkoituksena on kuvata kotia sen luonnollisessa tilassa, ilman siivoiluja ja silotteluja. Alun perin haaste on lähtenyt liikkeelle White & Fresh -blogista.

Tässä minun nopea laastarin repäisyni: 


Näistä kahdesta lastenhuoneen kuvasta todettakoon, että kun menin kysymään lapselta mitä hän oikeen touhuaa niin vastaus oli: sisustan. Siirteli tavaroiden paikkoja, katsoi läheltä ja kaukaa ja totesi - noin! Mistähän lie oppinut. Olisin itse ehkä laittanut vähän eri tavalla. Ehkä törmäämme näkemyseroihin tulevaisuudessakin.

Äitini on kova siivoamaan, eikä meillä koskaan pienenä ollut sen suurempaa sotkua. Itse olen päässyt siivoamisen makuun ostettuamme oman asunnon. Tykkään siivota, ja valittaa siitä kun pitää kokoajan siivota. Olenkin saanut mieheltäni imartelevan lempinimen - siivousnatsi. Mutta on meilläkin ihan oikeasti välillä sotkuista, sitä tulee jos meinaa elää. Muutamalta kaverilta olen kuullut että: teillä on aina niin siistiä ja blogissa on niin siistejä kuvia. Vastaus on ei meillä ole aina siistiä ja kuvia saa otettua rajaamalla sotkut pois. Sotkua vielä kestän, mutta lika on ehdoton ei. 

Ei tässä nyt montaa ollut, mutta eiköhän viesti välittynyt. Tältä kotonani voi näyttää  jo yhden siivoamattoman päivän jälkeen, päivän päätteeksi esteetikko kyllä raivaa sotkut pois, ei sitä muuten voi rentoutua illalla.  Tiedä vaikka tulisi yllätysvieraita.

Usutan haasteeseen mukaan: 

Kiva 
20 kommenttia:

 1. Ihana pieni sisustaja! :)

  Ja se on totta,että mieli ei iltasella lepää jossei oo koti raivattu päivän sotkuilta. Ei ne iltapalaleivät maistu miltään jos joutuu kaaoksen keskellä olemaan;:)

  Kiva kun tartuit haasteeseen. Teiillä on nätti koti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna. Ruoka palkoista parhain! Meillä on iltapalaleivät jo ihan oma käsitteensä ja tarkoittavat juuri tiettyä leipää, tietyillä täytteillä. Kyllä sitä on välillä niin vähään tyytyväinen. Siisti koti ja lämpimät iltapalaleivät :)

   Poista
 2. Kiitos, Katja! Tätä haastetta oon vähän pelännyt... Haluanko näyttää kaiken epäjärjestyksen? Hih, otan haasteen vastaan.

  VastaaPoista
 3. Hauska haaste:) Aikuset nyt vielä osaa suht siististi elää halutessaan.. Mutta jos naperoita on talossa, niin ei se järjestys pysy kauaa ja pakkohan niitten on saaha touhuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin. Mitä ne sellaiset leikit on joissa ei sotkua synny? Lapsen seurassa siivoaminen tuntuu kyllä joskus hieman hullun touhulta :D

   Poista
 4. Voi että ihana sisustajatyttönen :) Ja eipä sitä oikein sotkulta voi välttyä, mutta on sitten aina kivempi olla siistissä kodissakin kun on ensin ollut vähän sotkuista heh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan positiivisesti ajateltu :) Ja näinhän se just onkin.

   Poista
 5. Näinhän se on, että koti ei pysy siistinä vaikka siivoaisi kokoajan, pienet sotkijat ovat aina askeleen edellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne peijakkaat kyllä vikkeliä, se myönnettäköön! Eipä nuo pienet ymmärrä sotkusta mitään, se on vain joku kumma asia mikä on äidin päässä:)

   Poista
 6. Kiitos haasteesta! Tosi kaunis banneri muuten sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan, ja kiitos! Yritähän nyt saada hieman sotkua aikaiseksi siellä ;)

   Poista
 7. voi ihana pieni tyttö, kun jaksaisikin joka ilta raivata romut. Nätti kämppä teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enimmäkseen se tuonne ihanan puolelle kallistuu :) Kiitos.

   Poista
 8. Noniin, nyt sain tämän tehtyä minäkin.:) Kiitos haasteesta!

  VastaaPoista
 9. Tähän haasteeseen voisi minullakin olla mahkuja...ettei tulisi jopa tyrmäysvoitto ;) Teidän koti näyttää vielä varsin kivalta, vaikka pari juttua onkin sisustettu lapsen toimesta eri tavalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) Onneksi on lapsi jonka piikkiin voi sotkut laittaa. Ei meillä muuten mut kun on toi lapsi ;)

   Poista
 10. Heh, loistava vastaus pikkuisella! Sänky on ehkä hieman epäkäytännöllinen tuossa asennossa, mutta eihän makuasioista voi kiistellä! :D

  VastaaPoista


Kiitos viestistäsi!