5.6.2013

Mustikkaa ja valkosuklaata






Viime vuoden marjasatoa on yritetty tuhota viimeaikoina ahkerasti. Esimerkiksi näillä valkosuklaa mustikkamuffineilla. Kuten yleensä, minun leivonnaisissa aineissa ei pihistellä, eikä tehdä light-versioita. Sen kerran kun leipastaan tehdään se kunnolla, sokeria puolittamatta. Nih! Ohjeen olen saanut ystävältäni, kiitos siitä Lotalle.




2 kommenttia:

  1. Voi vimpatti että on lopputulos kaunis, ja varmaan niin herkullisia.
    Täällä on ihan sama projekti ollut meneillään,puolukoita on vieläkin runsaasti, sama juttu joka vuosi,pitäisi opetella enemmän niitä käyttämään. Muut marjavarastot ovatkin sitten loppumaisillaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, hyviä oli. Mikähän siinä onkaan, että just ne puolukat päätyy meilläkin loppuviimein aina kompostiin :D

      Poista


Kiitos viestistäsi!