3.7.2013

Jälleennäkemisen riemu

Viime viikonloppuna tanssittiin hyvän ystäväni häitä ja kyllä oli ihanaa! Kyyneleiltä, rakoilta, naurulta eikä edes seuraavan päivän päänsäryltä vältytty. Onneksi nämä eivät jää ainoiksi kesän häiksi, vaan seuraavat kolkuttelevat jo ovella. Täytyy kuitenkin todeta, että mitkään häät eivät tule peittomaan erästä häämuistoa serkkuni häistä noin 5-6 vuoden takaa, jolloin kohtasin toisessa maassa asuvan setäni kymmenen vuoden tauon jälkeen. Setä oli nauttinut hieman ilolientä ja aikansa minua kulmien alta katsottuaan rohkeni tulla ruokajonossa toteamaan: Khaatjaa! En ollut thunnistaa ku sullon tissit kasvanu. Ruokajono hiljeni. Ah, sukulaisia on aina ilo nähdä.

13 kommenttia:

 1. Saitko sanottua sedälle mitään takaisin? :D
  Meillä ei tänä kesänä oo ainuitakaan juhlia ..toisaalta harmi mutta eipähän oo puku/lahjastressiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En pystynyt naurultani sanomaan mitään :D. Häät on kyllä juhlista ihanimpia, mutta totta on kyllä, että niihin uppoaa vierailtakin pitkä penni.

   Poista
 2. Suoraan, kuin meidän suvun elävästä elämästä :D Suku on paras!!

  VastaaPoista
 3. Hah hah... Voi noita ihanaia sukulaisia!
  Mulla on tänä viikonloppuna edessä sukukokoontuminen, ja sielä käy varmasti juuri noin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tsemiä sinne. Sullahan on nyt sit hyvin aikaa keksiä vastaletkautus ;)

   Poista
 4. Hahah, suku on.. :-) Ihanaa kesää ja hääjuhlia. :)

  VastaaPoista
 5. hahahahaaa. mainioita nuo sukulaiset :D

  VastaaPoista
 6. Heissan. Suku on paras :) Mistäs tuo teidän keittiö on? Keittiöremppaa täällä suunnitellaan. Onko tuo taso pysynyt puhtaana? Mitä matskua se on? Monella puinen taso imasee esim. mustikkatahrat välittömästi. Puisen tason kuitenkin haluaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Saana. Keittiö on Ikean, samoin puutaso. Muistelisin sen olevan tammea? Meillä taso on osoittautunut erittäin helppohoitoiseksi; tahrat ei näy hevillä ja isommat on saanut pois pienellä hionnalla. Meillä taso on 4 vuoden aikana hiottu ja öljytty kahdesti ja on pysynyt ihan siistinä vaikkei sitä hellästi ole käsiteltykkään :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta! Pitääpä tutkailla tasoja ja keittiöitä!

   Poista


Kiitos viestistäsi!