10.11.2013

Toimiva puhdistusaine

Sain äidiltäni kokeiluun Universal Stonen yleispuhdistusainetta ja nyt kuulkaa kiiltää sekä Pihin peili, että moni muu! Kupari ja messinki huumassa oleville tämä puhdistus- ja kiillotusaine on kyllä ihan must tuote. Aine on omien sanojensa mukaan täysin biohajoava, vaaraton terveydelle ja sitä ei ole testattu eläinkokeilla. Sopii todella moneen käyttötarkoitukseen. Seuraavana vuorossa liesituuletin, tiskiallas ja ehkä jopa silmänalusetkin!

Mukavaa isäinpäivän jatkoa!Ei maksettu mainos.

14 kommenttia:

 1. Mä oon kanssa ihan koukussa tuohon aineeseen ja ylistin sitä joku aika blogissani. Tosi monikäyttöinen ja tehokas! Ihan loistavaa myös vanhojen emali- ja posliiniastioiden puhdistukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihmettele! Pitänee kokeilla myös emaliin. Uskomatonta kyllä miten vaivattomasti sillä saa pinttymät pois.

   Poista
 2. Hah! Meijän isä oli hinkannu veneensä kyljet tuolla ja pikkuruisella sienellä :D Kyseessä ei ole mikään pikku soutuvene vaan yli 10m pitkä putputtelija... Montakohan purkkia sillä on sitä kulunut o.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Siinä on ollut rakkautta venettä kohtaan, että on moiseen jaksanut ruveta :D

   Poista
 3. Ja sillä saa pikkukätösten tekemät piirustukset pois seiniltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla olisikin yksi taideteos tuolla odottamassa, pitääpä testata! Kiva kun vinkkasit:)

   Poista
 4. Kyllä! Täällä on yksi sen vannoutunut käyttäjä jo useamman vuoden ajalta. Sillä saa puhtaaksi vaikka minkä. Esim. puuveneen kannen pinttymät suitsait pois vain. Kuulakärkikynän jäljetkin häipyivät seinästä ihan hetkessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Että musteeseenkin tehosi!? Eiköhän sitäkin pääse vielä testaamaan :D Valkoisesta nahka sohvasta olen saanut mustekynän hiuslakalla pois. Tämä aine saattaisi olla hieman hellävaraisempi.

   Poista
 5. Wau, kylläpä kiiltelee! Täytyypä ottaa seuraavalle visiitille aurinkolasit mukkaan, ettei pääse ihan häikäistymään. ;)

  VastaaPoista
 6. Tuttu tuote, kovasti käytössä. Joko olet ihmesieneen tutustunut?! Suosittelen sitäkin, tosin varoen, paitsi jos haluaa laikkuseinän kuten mä näemmä halusin :D
  - mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole! Täytyypä kirjoittaa joulupukille :) Kyllä on siivouspuoli kohta kondiksessa:D

   Poista
 7. Kiitos inspiraatiosta! Minäkin kävin hakemassa tuota, ihan sinun ansiostasi, joten tuon valmistajan pitäisi maksaa sinulle! :D Aion kokeilla sitä hopeaan, laattasaumoihin, sekä suihkuseinään ja saunanoveen. Olen iloinen, että hopealle löytyy joku myrkytön vaihtoehto, jota voi käyttää muuallakin, sillä niitä tummuneita hopeaesineitä ei ole kuin muutama pieni ja en niiden takia halunnut hankkia mitään erityistä hopeanpuhdistusainetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Heh, ilmainen punikkakin kyllä kelpaisi ;D Minulla kiillottui huomaamatta sormukset samalla kun jynssäsin muuta esineistöä. Myrkyttömyys ja monikäyttöisyys on kyllä plussaa!

   Poista


Kiitos viestistäsi!