18.12.2013

Joulukalenteri, luukku 18 + arvonnan voittaja!Siinä olisi J-kirjainta useammassa eri luukissa. Piirsin kirjaimen ääriviivat vaneriin ja nakuttelin naulat paikoilleen. Taulua voi pitää esillä esimerkiksi pelkillä nauloilla, valoilla tai tehdä niin kuin ennen vanhaan ja pujotella nauloihin lankaa. Mikä versio iskee?


Draman arvonta on nyt suoritettu ja lämpöiseen neuleeseen tulee kietoutumaan:Onnea Anne! Laitatko minulle sähköpostilla osoitteesi tulemaan. HUOM! Kaipaisin myös vielä Lapuan Kankureiden arvonnassa voittaneen soederholm-nimimerkin yhteystietoja!

13 kommenttia:

 1. Tuo lankaversio on kaunis! Kivan graafinen.

  VastaaPoista
 2. Onpa kauniisti tuo lanka laitettu! Kaunis idea!!

  VastaaPoista
 3. Molemmat versiot on hienoja! Noita lankajuttuja olen tehnyt joskus ala-asteella (nyk. alakoulussa), mutta niistä ei tehty mitään kuviota, kunhan kieputeltiin eri värisiä lankoja, eli olivat aika sekamelskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne on varmasti olleet ainakin pirteitä :) Tämä oli minun ensimmäinen, en muista että meillä olisi koulussa koskaan tehty moisia.

   Poista
 4. Lankaversio on minun lemppari!

  VastaaPoista
 5. Herrijee! Voitinko mä oikeasti jotain! Whiiiii!! Kiitos, postia lähtee tulemaan ihan justiinsa. :) Ja mäkin tykkään kaikista versioista, mutta lanka vienee voiton.

  VastaaPoista
 6. Molemmat hienoja, mutta tykkään kyllä lankaversion graafisuudesta ehkä vielä himpun enemmän.

  VastaaPoista


Kiitos viestistäsi!