20.12.2013

Joulukalenteri, luukku 20
Minni lähetti minulle kuvan näistä vekkuleista joulukoristeista. Sähköremontin jäljiltä eivät ylimääräiset johdot lentäneet roskiin, vaan taipuivat kuusiksi ja tähdiksi.

Tästä minulle tulikin mieleen lapstuuteni lempileikki - Ihmemies! Veljelläni oli laatikossaan kasa sähköjohtoja. Minä ja ystäväni Heidi nyysimme toistuvasti veljen johdot ihmemies leikkeihimme. Heidi oli MacGyver ja minä olin -tietenkin- aina se nainen joka oli pinteessä. Naapurin Kati sai yleensä roolikseen sen lentäjän (Jack Dalton). Ja se jaksaa mainita tästä vielä tänäkin päivänä! No näistä nyysityistä johdonpätkistä sitten viriteltiin suorastaan äl-lis-tyttäviä ihmemies-tyyppisiä ansoja, räjähteitä yms. Heidillä ja minulla oli myös vihkoset johon olimme leikanneet kuvat ihmemiehestä. Ympärillä arvatenkin tolkuton määrä sydänmiä ja rakkaudentunnustuksia. Koulumatkoilla spekuloitiin huhuja joiden mukaan MacGyver olisi kuollut kuvauksissa, mutta niihin en myönnä uskoneeni pätkääkään!!

Ja mikäs se olikaan päivän leffavinkki!

2 kommenttia:

 1. Voi eih, sinä ja Mac gyver 😂
  Mulla oli Ritari ässä !!!
  Sinä ja sähköjohtoleikit ja räjähteiden teko.. Titti ti ti ti ti tiii ti ti tiiii. Tunnarikin jäi kivasti korvamadoksi 😃
  -Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ritari ässä. Sirkuksessa oli kerran sen auto näytillä. En unohda sitä päivää koskaan!! :)

   Poista


Kiitos viestistäsi!