15.1.2014

Putoan

Tiedättekös minulle jää ihmisten maneerit hirveän helposti haaviin. Ne pienet asiat ja tavat mitä tekevät huomaamattaan: rykivät tietyllä tavalla, syövät, käyttävät aina jotain tiettyä sanaa, purskuttavat suussaan ruokajuomaa, pöyhivät hiuksia, kaivavat nenää kun luulevat ettei kukaan nää. Toiset käyttävät etusormea, toiset kaapasevat nimettömällä. Jotkut hierovat varpaita toisiaan vasten syödessään jotain hyvää, kun taas toisten varpaanasennosta jo näkee millä päällä ne ovat tänään. Sitten on niitä jotka kuvaavat esim. kodistaan aina sitä yhtä ja samaa nurkkaa.

Kaiken tämän vuoksi onkin äärettömän mukavaa, että Putous alkoi taas, ah! Sehän on yhtä maneerien ilotulitusta. Miettikääpäs esimerkiksi millainen olisi bloggaaja Putous-hahmona. Keksisin kyllä heti muutaman hyvän maneerin, entä sä?
Ps: Joulukuun Diy-ideasta olen palkinnut Keskeneräisen. Onnea ja kiitos inspiraatiosta!


6 kommenttia:

 1. Hihhii, ihana postaus tämä:D Hyvä kuvakulma on aina hyvä kuvakulma♥

  Mä keksisin myös muutaman mainion maneerin Putoushahmo-bloggaajasta:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samanlaisen kollaasin saisi kyllä joka huoneesta. Toisaalta ihan kiva katsoa miten on nurkat muuttuneet, tai että ovatko ;). Ai että, mulla on kyllä päässä niin selkeä kuva siitä hahmosta :D

   Poista
 2. No mutta jos on kaunis kulma (jossa mielenkiintoiset esineet vaihtuvat), niin mikäs sitä kuvatessa! Tuo hääkuvanne (?) kehys on muuten aivan ihana!

  VastaaPoista
 3. Kivan erilainen aihe!

  Sun pitää joskus paljastaa mitä mä teen.. * hiplaa tässä välillä aina tukkaansa *😃

  VastaaPoista


Kiitos viestistäsi!