5.3.2014

Dc-fix fixaa

Viikonloppuna kahden maitolasipintaisen kaapin tarina tuli päätökseen, ainakin väliaikaisesti. Dc-fixiä on tullut käytetty kotona ennenkin esimerkiksi eteisessä, ovissa, lasten hellassa, kellossa, tapetin päällä ja onpa muuten tuo pöydällä näkyvä K-kirjainkin saksittu kyseisestä rullasta. Omista varastoistani löysin mattapintaista teippiä, joten käytin sitä. Ensimmäisessä kuvassa näkyy yläkaappien matan ja alakaappien korkeakiiltoisen pinnan pieni ero. Pianhan sitä hakee uuden rullan kiiltävää valkoista, jos ero alkaa häiritsemään. No mitäs sanot? Mä sanon, että rojua kaappiin - nyt se ei näy. 

Instagramista (projektila_katja) löytyy myös ennen ja jälkeen kuvat.

13 kommenttia:

 1. Tuo on niin hyvä keino piilottaa tavaraa lasiovellisen kaapin sisään. Samaa harrastettu täällä myös. Ihana tuo eteisen pieni lipasto! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Kovat on ollut odotukset siisteydestä kun on maitolasit valinnut :D

   Poista
 2. Sanon että vau, ei uskoisi samaksi kaapiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika iso muutos pienellä vaivalla - ja rahalla. Sun tosta kuvasta tulee muuten aina mieleen mun sisko, samaa näköä:)

   Poista
 3. Hyvännäköistä!

  Mistä tuota dc-fixiä voi hankkia? Rautakaupoista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Omani olen aina ostanut Etolasta, mutta kyllä sitä mielestäni saa rautakaupoistakin. Jonkun kuullut joskus ostaneen Prismasta?

   Poista
 4. Mä sanon, että hyvältä näyttää! :)

  -piia

  VastaaPoista
 5. Blogissasi näyttää olevan kivoja juttuja aina vaan. Jonkin aikaa seurattu ja tullaan tekemään jatkossakin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Ulla, kiva kuulla että jutut jaksaa innostaa :) Kiitos piristävästä kommentista.

   Poista
 6. Tosi kivalta näyttää!

  Hei olen kysynyt tätä ennenkin ja nyt en löydä vastausta mistään; mistä sanoitkaan lastenhuoneenne koivutapetin mahdollisesti olevan? Olen yrittänyt googlata vaikka millä hakusanoilla (enkä löydä nyt sitä alkuperäistä postaustasikaan, mikäköhän se oli?), enkä tunnu löytävän ko. tapettia :( Ei teiltä olisi sattumoisen jäänyt jotain metrin palasta yli? ;) Kaipaisin vain vähän tätä tapettia taulua varten...apuaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö sitä tapetin nimeä kysytään aika usein. Viimeksi sitä kysyttäessä en löytänyt kommenteista enkä netistä enää tuotteen valmistajaa. Mutta nyt oikein kun kaiveli nettiä niin tämä nimi löytyi: Duro Essens 286-01 Karelia. Ostin omani aikoinaan Kodin Terrasta. Valitettavasti loppupalat on heitetty jo menemään. Toivottavasti oli apua :)

   Poista
  2. Kiitos kovasti!! Aurinkoisia kevätpäiviä :)

   Poista


Kiitos viestistäsi!