30.6.2014

Blogikirppis JKLNeljä pölyistä ja lian pinttymää lasia löytyi eräästä romulasisaavista. Kovaa hinkkausta ihmesienellä ja lasikaverukset loistavat taas. Samoiten tuo vihreä maljakko on löytynyt aikoinaan hylättyjen romujen seasta.  Nätti kun mikä, vaikka en yleensä niin vihreästä välitä. Valkoiseksi maalattu hylly on kirpputorilöytöjä. Viimeisimmältä kierrätyskeskusreissulta löytyi keskuksen saa ottaa läjästä pari Ristomatti Ratian palaset sarjan lomakelaatikkoa. Samanmoisella kehoituksella on vaaleansininen kynäteline kotiutunut. Kirppareita, kierrätyskeskuksia yms. kierrellässä saattaa välillä lykästää.

2.8.2014 lauantaina on Jyväskylässä blogikirppis, jossa on nyssäkkää myös meikäläisen nurkista. Myyntiin tulee ainakin fimo-koruja, jotain muuta itsetehtyä, lastenhuoneen sisustusesineitä sekä muuta sisustuskamaa. Jos et ole Jyväskylästä, niin suosittelen suunnittelemaan tulevan asuntomessumatkan tuolle viikonlopulle! Useampi kärpänen samalla iskulla..

Paikkana on 1930-luvin suojeluskohde Varikolla, Sorastajantie 1:ssä. Paikalle pääsee helposti autolla ja alueella on paljon parkkipaikkoja. Vieressä myös HopLop, jonne voit jättää asuntomessujen uuvuttaman miehen ja lapsen lepäämään.

Jos pelkkä ostelu ei riitä, voit tulla myös myymään paikalle omia tavaroitasi, pöytiä voi varata Hetkiä-blogin Katriinalta (varauksen voit tehdä sähköpostitse hetkiablogi@gmail.com). Pöytävuokra on 15 euroa.
Tavallisten kirppispöytien ja -tavaroiden lisäksi Blogikirppispäivänä myydään kauppojen rekvisiittaa.  Myynnissä mm. vanhoja kalusteita, pöytiä, tuoleja, lamppuja, torsoja ja mallinukkeja.
Blogikirppis Jyväskylän Facebook-sivuilta, löydät mukana olevat blogit ja tykkäämällä pysyt ajan tasalla tapahtuman suhteen!


 

12 kommenttia:

 1. Tämä tuli niin hyvään saumaan. Olen kolunut nyt nurkkia läpi ja aika paljosta olen valmis luopumaan - vapauttavaa. Siellä nähdään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin nähdään :) Täytyy kyllä kovettaa itsensä ja alkaa syynäämään nurkkia!

   Poista
 2. Tuo vaasi on kyllä kaunis. :) Minullakin on samanlaisia Nanny Stillin Kehrä-laseja, nekin hylättynä saatuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi lasit on kyllä ihanat, kunnon paksua lasia ja kivan kokoiset :)

   Poista
 3. No muttamutta, onkos se Aladinin Reimari-maljakko siinä? :)

  VastaaPoista
 4. Itselläni tuo Reimari-maljakko on sinisenä. Tykkään kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinisenä on varmasti myös tosi näpsäkän näköinen :)

   Poista
 5. Ja siis hetkinen sanoi Putkinen. Tuo valkoinen String Pocketia muistuttava hyllykin kirppikseltä?! Vaude. Mahtilöytöjä. :) Meillä on suunnitelmissa Asuntomessuille meno ja voi pihkura, että oliskin hienoa päästä samalla reissulla vähän ostostelemaan. Nyt täytyy ihan kaivaa almanakka ja suntsia josko ko. viikonloppu onnistuisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa messiin :) Juu kirppikseltä on se, ennen suhumaalia se oli vaalean harmaa. Jonkinlainen Stringin kopio lie, mutta hyvin toiminut toistaiseksi :D Kaivappa kuule almanakka esille ja pistä ruksi siihen. Minä olen kaivellut täällä kappeja ahkeraan :)

   Poista
 6. Oijoi!
  Meillä oli kotona nuo lasit!
  Nostalgiset fiilikset puskee ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä kyllä huokuu 80 - 90-luvun mummola ajat ihanasti :)

   Poista


Kiitos viestistäsi!