6.11.2014

Kuumat unet
Kelit viilenee ja illat pimenee. Pimeyttä vastaan on hamstrattu kierrätyskeskuksesta uusia kynttilänjalkoja. Vaikka just kyseiseen puljuun astuessani sanelin päässä itselleni ehtoja: ei sitten yhtäkään kynttilänjalkaa! Ostin 4. Edellisetkään mahdu mihinkään säilöön. 

Meillä on huonot sähköpatterit ja herkästi paleleva emäntä. Eräs joulu sain isännältä joululahjaksi lämpöhuovan, sellaisen verkkovirralla toimivan. Se lakanan alle, lämmöt täpöille ja on muuten lämpöiset unet. Ellei sitten unohda peijakasta koko yöksi päälle, siitä seuraa nimittäin turhan kosteat unet. Summa summarum, hyvä lahja, parempi kuin se ensimmäinen joululahja minkä mieheltäni sain: jatkojohto. Kyllä siinä mies tosissaan yritti tehdä vaikutusta uuteen tyttöystävään.

11 kommenttia:

 1. Minä sain viime vuonna vaatteiden nukkaimurin?!? :) :) vielä on paketissa laite, mutta toivon kovasti, että vaatteeni tästä hiljalleen nukkautuvat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Teikällä on liian hyvälaatuisia vaatteita kun ei millään nukkaannu ;). Miehillä selvästi joku viehtymys teknisiin laitteisiin. Pisteet toisaalta jo siitä, että joku kaksilahkeinen on edes tiedostanut nukan olemassaolon.

   Poista
 2. Jatkojohto <3 Itse sain mieheltä seurusteluaikoina joululahjaksi mm. maksamakkaraa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AAaaah ha haaa, mä kualen:D MAKSAMAKKARAA <3<3 ihan mahtavaa :D

   Poista
 3. Mun eka lahja avomieheltä oli taskulamppu! :D Lahja on osoittautunut sittemmin erittäin hyväksi ja käytetyksi, mutta silti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii ku romanttista <3 :D. Kyllä mäkin oikeesti tarvitsin jatkojohtoa tuolloin, mut sanojasi lainaten...silti!

   Poista
 4. Kuuluu varmaan samaan sarjaan ku lasertulostin, minkä sain synttärilahjaksi pari vuotta seurusteltuamme.. niin romanttista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HeHEE! Kun juhlapäivät lähestyy ei parane ääneen puhua vahingossakaan mistään laitteista, peijakkaat pistää sellaset heti korvan taakse:D. Sain mä kerran joululahjaksi yöpaidan. Kooltaan se oli muistaakseni XXL, yleensä käytän S kokoa. Kyllä siinä kysymysmerkki nousi kasvoille :D Ei kuulemma ollut katsonut kokoa, ottanut vaan ekan mikä löyty :D

   Poista
  2. No näimpä! Tais olla oma lehmä ojassa miehellä :D

   Poista
 5. No mä sain nyt pettymyksen tuosta otsikosta, ihan erilaista tarinaa odotin! :D :D :D
  Vitsivitsi! Teikä on kyllä aikamoinen kirppishaukka, isäntä taas ei ehkä ihan niin onnistunut lahjanostaja! ;)

  -piia

  VastaaPoista


Kiitos viestistäsi!