5.1.2015Huh. Kyllä on ollut kova homma näiden joulusuklaiden kanssa, mutta olen suoriutunut siitä kohtalaisen hyvin ja sen kyllä huomaa. Viimeisistä suupaloista piti ottaa jäähyväiskuvat kauniilla Kaleidolla. Muun muassa nämä Kaleidot lunastin voittamallani lahjakortilla Tampereen Design Boulevardilta. Kerrassaan Ihana liike! Vihreä marmorialusta, posliininen sulka ja hyllyn päällä oleva kori on tuliaisia Kööpenhaminan reissultani. 

12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, herkulliset värit. :) Ihastuin täysin tohon hyllyllä olevaan koriin, harmi kun se on niin kaukaa tuotu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana. Ostin sen Notre Dame nimisestä kaupasta ja äkkiseltään katsottuna ei toimita Suomeen :/

   Poista
 2. Kannatti kuvata suklaat! Kauniit ja herkullisen näköiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta se jos mikä on pettymys, jos kaunis suklaa ei maistukkaan hyvälle 8/, onneksi nyt ei käynyt niin ;D

   Poista
 3. Ihanan raikkaita kuvia ja herkulliset suklaat ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Suklaat oli kyllä herkullisia, kuten odottaa saattoi :)

   Poista
 4. Kerrassaan kaunista. Taas. Tuo posliininen sulka on kyllä kaunis löytö! (Sopisi niin kauniisti vaikka solmittuna tuon kauniin valaisimen mustaan johtoon kiikkumaan :)

  VastaaPoista
 5. Ihania heleitä sävyjä nämä kuvat pullollaan! <3 Hih, Kööpenhaminan tuliaiset on itsellä elävänä vieläkin mielessä, kun kyysittiin saksia kauhealla vauhdilla postiin. Tajuttiin nimittäin siinä lähtötunnelmissa, että ehkäpä niitä hillittömiä keritsimiä EI suostuta ottamaan mukaan lentokoneen käsimatkatavaroihin... Piheinä ei tietenkään haluttu ruumaan laittaa mitään! ;) No paketti tuli muutamalla eurolla sitten kivana yllärin perässä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä sellainen kaupunki, että ei tiedä mitä löytää. Ja kun nainen saa päähänsä ostaa jotain, niin kyllä se keinot sen kotiuttamiseen keksii :D

   Poista


Kiitos viestistäsi!