29.3.2015


Olohuoneeseen ei ole vieläkään löynyt mieluisaa mattoa. Tarpeeksi monta kun silmäilee läpi, ei enää itsekään tiedä mitä oikein haluaa. Elloksen Tanger-ryijymatto ihastuttaa, mutta koska tässä kesää kohti mennään, niin mietityttää onko se kuitenkin liian raskas. Jonkinlainen pieni sohva/sivupöytäkin odottaa vielä löytymistään. 

6 kommenttia:

 1. Ostaessamme tänne uuteen kotiin olohuoneen mattoa huomasin, että matoista on liika tarjontaa....vaikea päättää minkä haluaa..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Ja sitten jää aina pohtimaan, että josko vielä parempi tulis kuitenkin vastaan :)

   Poista
 2. Hei missä korkeudessa tauluhylly teillä on sohvan päällä? Oletko ollut korkeuteen tyytyväinen vai tuntuuko, että siihen osuu aina pää tai huitova käsi tmv? :D Täällä juurikin pohdinnassa hylly sohvan päälle ja näyttää kyllä siellä suunnalla tosi kivalta! -Johkis-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 99cm korkeudessa on hää, se on ollut oikein passeli korkeus. Harvemmin on käsi siihen osunut, pää ei kertaakaan. Sohva on vähän irti seinästä, niin on sekin vaara eliminoitu ;)

   Poista
 3. Hei!
  Mistä tuo juliste/talulu tuosta palloa puhaltavasta tytöstä on? :) olen nähnyt sen aikaisemminkin jossain mutta en millään muista. Etsinnässä olisi joku tuontyylinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Emilia. Juliste on tilattu täältä: http://butik.fotografiska.eu/catalogsearch/result/?q=vee , siellä onkin paljon upeita julisteita :)

   Poista


Kiitos viestistäsi!