28.9.2015


Mitähän sille tekis, vai tekiskö mitään. Sitä on tullut mietittyä tämän senkin kohdalla useaan otteeseen. Monesti on meinannut päätyä myyntiin ja yhtä monasti se on meinannut saada uutta väriä pintaan. Mutta siinä se nyt vaan edelleen seisoo sellaisenaan. Vähän turhan romanttinen on nykyiseen makuuni, mutta olkoon nyt siinä, ainakin niin kauan kunnes toisin todistetaan. Sisustuksen suhteen on pää hieman mullin mallin. En oikein tiedä mitä haluisin. Ehkä siitä langan päästä olisi kuitenkin hyvä saada jonkinlainen ote, varsinkin nyt kun taloprojekti alkaa käynnistyä.

7 kommenttia:

 1. Se on kaunis. Joskus vanha vaan on parempi. Mulla on ollut ihan samat fiilikset sisustuksen suhteen, ei oikein ole tienyt mitä on halunnut ja siksi blogikin on ollut hunningolla. Nyt kuitenkin on kaikki kirkastunut ja intoa taas kotonakin tekemiseen riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se on :) Hyvä että on taas into kohdillaan. Tässä maailmassa on niin paljon kauniita asioita, blogeja ja sisustuksia, että välillä on kaikelta ihailultaa ihan pyörällä, että mistä sitä oikein itse tykkää eniten. Aivosolmu kertakaikkiaan :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Onhan se. Aikoinaan ostettu kirpputorilta sinapin värisenä. Painava kuin mikä, ei helposta hievahda :)

   Poista
 3. Minusta se on kyllä vaan niin ihana! Voin ottaa sen meille hyvään hoitoon sitten kun haluat siitä luopua! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisko kans kärkkyy sitä joka kerta kun käy. Kummasti se vaan monen silmää viehättää :)

   Poista


Kiitos viestistäsi!